Arcszérum c vitaminnal kapcsolatban?
Elsősorban a Balea c vitaminos arcszéruma érdekelne. Aki használta tudna rola mondani véleményt? Jó? Segít valamiben (látványosan)? És h igen, miben? Felfrissíti az arcot és ennyi? Vagy pigmentfoltok, pattanás (seb) utáni foltok ellen is jó valamilyen szinten?
Még hallottam a Garnier C vitamin szérumról. Hogy az is segít eltüntetni a pigmentfoltokat, pattanás utáni foltokat. Ugyanakkor hallottam például a Revox C vitamin 20% szérumról is, bár azt elvileg nem szokták ajánlani, mert kipattoghat tőle jobban a bőr stb (mert hogy túl magas a c vitamin százalék benne).
Aki használta bármelyiket tudna mondani róla véleményt? Hogy bevált e? És hogy mi ellen volt jó? Milyen változásokat hozott ez a szérum?
3-as, nem értem miért kell úgy nyilatkozni valamiről, hogy nem értesz hozzá. Vagy végeztél kutatást a témában, esetleg tudsz linkelni forrást az állításod bizonyításához?
Itt egy magyar nyelvű, jól összeszedett cikk, a források megjelölésével, én inkább ennek hinnék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!