đHajszĂnezĆ! Mit csinĂĄlok rosszul?
Teljes szĆkĂtĂ©s utĂĄn (6 hĂłnapja) crazy colort hasznĂĄlva befestettem a hajam, gyönyörƱ mĂ©ly kĂ©k szĂne volt.
LenövĂ©s Ășjra le lett szĆkĂtve (professzionĂĄlis termĂ©kek et hasznĂĄlok mindig) , ugyan azt a festĂ©ket hasznĂĄlva rĂĄ, az eredmĂ©ny zöldes lett Ă©s fakĂł.
MĂĄr több kĂ©k szinezĆt, kĂ©k ĂĄrnyalatot kiprĂłbĂĄltam, lilĂĄsat is, hogy kiĂŒsse a sĂĄrgĂĄt, nem sikerĂŒlt. LegutĂłbb zafĂr kĂ©k crazy colort hasznĂĄltam az egĂ©szre, a vĂ©ge (elsĆ szĆkĂtĂ©s rĂ©sze) gyönyörƱ sötĂ©t kĂ©k lett, a kĂ©tszeres lenövĂ©sem pedig alig kĂ©k , kĂ©keszöld,fakĂł.
Nem roncsolta a hajam a szĆkĂtĂ©s.
Plusz egy barĂĄtnĆm is kĂ©k hajjal, ugyan ezzel a jelensĂ©ggel kĂŒzd. Valaki tudna felvilĂĄgosĂtĂĄst adni, hogyan lehetne egysĂ©ges szĂnt elĂ©rni?
1- csak a lenövĂ©s lett szĆkĂtve, miĂ©rt mondod ?
2- a hajam többi rĂ©szĂ©n mindig a kĂvĂĄnt tĂłnus jelenik meg, csak az "Ășj rĂ©szĂ©n" nem , akĂĄr hĂĄnyszor kenem rĂĄ
Mert a szĆke rĂ©sz mĂĄr szĂ©troncsolĂłdott Ă©s a roncsolt haj ezerszer jobban felveszi a szint. Pl nekem rĂ©gebben roncsolt hajam volt Ă©s a vilĂĄgosbarna szinezĆ feketĂ©re fogta be.
Az Ășj rĂ©sz,ajol lenĆtt,mĂ©g nincs Ășgy szĂ©tmaratva peroxiddal,mint a hajad többi rĂ©sze,ott kevesbĂ© fogja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!