Nagyon visztket a fej bőrön és száraz is, sok kicsi korpa is van benne, hogy tüntessen el?
na hat nagyon száraz szerintem a fej borom és ilyen sok pici feher korpa van benne ami nagyin idegesito!!
úgy kb két hónapig head and soulders samponnal mosom ami az elején jo volt eltunetette oket de msot az elozo mosasnal nem és korpás ugyan úgy a hajam és meg jobban viszket mint szokott!!!! mit csináljak??? (olvastam a neten h a kamilla az jo lehet ra ti már probaltatok? használt?)
valami tippet irjatok mert nagyon idegesito az állandó fejvakadas és hogy tele van korpaval!
Nem lehet hogy tetves vagy? Sok fehér pici + állandó viszketés az annak a tünete
Ha korpa akkor a tünetek alapján száraz korpa. Kremmania.hu-n nezz korbe kinek mi vált be rá. Nekem pl a lush soak and float de minden fejbőr mas. Az is lehet hogy neked fejborpakolas fog kelleni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!