Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek az Akneroxid...

Mi a véleményetek az Akneroxid 10-ről? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én már május óta használom,és szemmel láthatólag nagy a változás!Alig vannak pattanásaim,csak ritkán jön 1-2,de néhány nap alatt eltűnik.Emelett azért figyelni kell az étkezésre is(nem sok chips,sós kaja,csoki...)

Ritkán kiszárítja a bőrömet,de akkor vagy kihagyok 1 napot, vagy hidratáló krémet használok(mindennap használok,de akkor 1 nap többször is!),még szalicilsavas-lemosót használok(gyógyszertári), és néha veszek arcpakolást a rossmannban(iszappakolás kb 200ft,és tejes-mandulás pakolás szintén kb 200ft),ezeket 1-2 hetente használok,arcradírt szoktam még használni,de nagyon finom szemcsés,tehát mindennap lehet.

Cukorral és citromlével szoktam radírozni az arcomat,kb 2 hetente(ezt nem szabad sűrűn,és annyira nem is kellemes,de nagyon jól tisztít)

Kb ennyi jutott róla eszembe,és hogyan lett SOKKAL szebb a bőröm.

Azért néha kamillás gőzőlést is csinálhatsz,igyál sok folyadékot,és egy kis testmozgás sem árt:)

17/L

Remélem tudtam segíteni:)

2010. okt. 26. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

én csak az 5 set használom,de nyáron lenapoztattam hátam, mellem ,el is tűnt csomó és ősztől pedig az 5 set használom

alig van pár db de egyből leszáradnak,szoktam testápolózni is ha száradok nagyon

arcomra nem használom de ott alig van patti csak 1-1 pöttyöt

2010. okt. 26. 23:16
 3/3 A kérdező kommentje:
kösziii (zöld kéz) :)
2010. okt. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!