Valentin nap alkalmából van aki lenyírta a haját?
Kedves kérdező!
Tetszik neked így a hajad? Meghagyod ilyen rövidnek, vagy vissza fogod növeszteni?
A barátom kedvéért géppel lenyírattam a hajamat lapockáig érőről 1 cm-esre, a frufrum pedig hosszabbra lett hagyva, azt homlokik érőig vágattam le. A frufrum oldalra van fésülve és be van lakkozva.
A hajam színe be lett festve platinaszőkére, és piros szívecskék is lettek bele festve.
Nagyon szeretem ilyen röviden a hajamat! :)
Kérdező: (14 vagyok) Nem szeretném megmutatni. Nem fogom visszanöveszteni, sőt még rövidebbre szeretném vágatni. Legközelebb fél centisre fogom vágatni, nullás géppel pedig mintákat fogok belenyíratni. A színét pedig rózsaszínre fogom festetni. A barátom is mondta, hogy tetszene így neki.
Mondtad, hogy a te hajad lent 1 mm-es, fent pedig 3 mm-es lett, de hogy kicsit visszanöveszted, de továbbra is géppel lesz nyírva. Mennyire növeszted vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!