Van olyan fodrász Budapesten aki segít megtalálni a megfelelő hajat az életvitelemhez és a fejformámhoz?
Tehát bemennék, kb 15 perc beszélgetés alatt kitalálnánk együtt hogy mi lenne a legjobb és következő alkalommal meg megcsinálja
Sajnos voltam már híresebb szalonban is így de a fodrász nem mert semmit javasolni pedig kérdeztem.
Ha életvitelen olyanokat értesz, hogy pl. úszni jársz és ezért gyakran mosod, vagy cukrász vagy és ezért elég hosszú kell legyen, hogy összefogd, vagy hogy a körkefés hajszárítás neked túl nagy macera, vagy mosásonként maximum x perc türelmed van az egész frizura projektre, stb... akkor igen. Tuti ismersz egy-két embert, akinek mindig tök rendben a haja, nekik érdemes bedobni, hogy fodrászt keresel ilyen igényekkel, ajánlanák-e az övékét. (Kevésbé hiteles az ajánlás valakitől, akinek nem okés a haja. :))
Azt minden fodrász szokta tudni, mi előnyös az arcodnak, nem is értem, miért nem mond semmit, akihez mentél, ez a szakmája.
Interneten különben az arcformáddal egyező modelleken érdemes nézni, hogy melyik tetszik, keress egy sztár "hasonmást" és nézd meg a fotóit, melyik tetszik (én pl Sarah J Parker napszemüvegeit szoktam sasolni, mert a forma stimmel, ami neki jól áll, többnyire nekem is, de frizurára is működne) - ez ötleteket szerezni jó. Így is meg kell kérdezni a fodrászt, hogy a te hajadból ezt meg lehet-e JÓL csinálni, nekem mondta már fodrászom, hogy ügyes kép, de a modellen is 5 percig tart, nem életálló, aztán választottunk mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!