Az argán olajtól ilyen fura a hajam?
Nemrég elkezdtem argán olajat használni a hajamra, mert sokan ajánlották! Szoktam rakni a fejbőrömre és a végére is! Viszont mióta használom a hajam a semmitől is kifésülhetetlenül kócos lesz, nem beszélve arról, hogy tapintásra is olyan mint a drót, meg ha lenne a hajamon valami száraz réteg.
Rendesen ki szoktam mosni és nem rakok nagy mennyiséget! Mi ez?
Ha azóta és fokozódó mértékben ilyen, hogy argán olajat használsz, akkor valószínűnek tűnik, hogy attól.
- Kicsit off, de a fejbőrre tápláló olajat max akkor, ha nagggyon száraz a fejbőröd, egyébként nem érdemes.
- Tippre: a hajad nem szereti az argánt, van ilyen, szerintem ne használd tovább. (Nekem pl. a jojoba tök jó volt, az argán meg kb olyan, mint neked, eltérő igénye lehet a hajnak más-más embernél.)
- A "rendesen kimosni" nem biztos, hogy rajtad múlik, nem minden sampon tudja hatékonyan eltávolítani a felrakódott hajápolót. Régen ilyenkor fogtam egy férfi tusfürdőt, azt az áttetsző, bőrápolótól mentes olcsó cuccot, és egy hajmosásra használtam, aztán vissza a szokásos samponomhoz. Eszméletlen jót tett úgy 2-3 havonta egy ilyen, nyilván izmosabb, állandó használathoz messze túl izmos hajmosás. Most már simán találsz 'clarifying shampoo' kategóriát ugyanerre a célra, szóval nem kell tusfürdőzni, de működik. Utána egy klassz hajpakolást érdemes feltenni, a frissen tisztított haj nagyon jól szívja az ápolást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!