28 évesen őszhaj, milyen hajfestéket vegyek?
Sötétbarna hajam van és látok benne őszhajszálat, ami engem nagyon nagyon zavar. Még nem is szültem, nem akarok fehér hajjal menni az óvodába/ iskolába a gyerekért. Tudom azt szokták mondani, hogy kitépni nem szabad, de én mikor meglátok 1-2 nagyobb szálát olyan idegbe jövök, hogy azonnal szedem ki. Feketét nem szeretnék, mert az eléggé öregít és úgy tudom nem is lehet később teljesen megszabadulni tőle. Jelenleg is elég sötétbarna a hajam szerintem gesztenyebarnának mondható. Még szerintem várat magára a festés, de nem tudom ez mennyi időn belül lesz nagyon látványos, az őszülés. Ami nekem nagyon tetszik az a csokibarna hajszín (linkelem). Boltokban hiába nézem ilyet nem kapok. Tudtok valami olyat ami tényleg ilyen mint a linken? Illetve mivel nekem gesztenyebarna hajam van egyáltalán lehet ebből csoki barnát csinálni? Színező is érdekelne, ha van esetleg olyan (próba kép) ami kimosható.
Váll alá ér a hajam és elég dús.
Nekem ennél sötétebb a hajam így nem tudom ebből kihozható e
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!