Férfiként érdekelne a göndör haj. Ez a mostani tipikus oldalt rövidebb, fent pedig göndör. Nem úszhatom meg brutális hajhullás nélkül? 27 éves vagyok.
Szerintem keress egy normális fodrászt, csináltasd meg - nem lesz baja a hajadnak - és meglátod, mennyire jön be neked meg a környezetednek. Kb 2 hónap alatt nö annyit a hajad, hogy a dauerolt rész le lesz vágva, ha nem tetszik, nem csináltatod meg újra, semmit sem vesztettél.
A hajnak nem árt a legtöbb esetben, de eleve csak a már meglévö hajszálat károsíthatja - ami legkésöbb két hónap múlva már nem a fejeden van. Nöknél és kifejezetten hosszú haj esetén lehet esetleg probléma, de jó fodrásszal nekik sem.
A tight göndör haj kínos???? Mi van? Milyen stílus tetszik akkor nektek?
Nem értem…
Van, akinek tetszik, van, akinek nem, van aki szerint kínos, és van, akinek más a véleménye.
Ha NEKED tetszik, próbáld ki, aztán meglátod.
Nem csináltatom meg. Pro VS kontra érvek szembe állításával.
Nem éri meg. Nagyon macera megcsináltatni és ápolni. Ennyit nem dob egy külsőn. Drága is.
Figyu nekem nem tetszik,de az mondjuk igaz,hogy pár hónap alatt lenő,szóval nincs kockázat.
A miért nem tetszikre annyit,hogy szerintem a göndör hajhoz társít az ember egy komolytalan személyiségtípust, nekem nőben sem tetszik.
16 éves srác vagyok és ősszel begöndörítettem a hajam. Életem egyik legjobb döntése volt, végre néz ki valahogy a hajam, még ha össze-vissza is van az egész akkor is plusz pont hogy göndör, ami szerintem gyönyörű, és igen, nagyon tetszik a lányoknak. Te leszel Az ( nagybetűvel) aki göndör. Egyébként ha jó fodrásszal csináltatod és vársz legalább 3-4 hónapot a dauerozások között, akkor semmi baja nem lesz a hajadnak. Ha valami nagyon félremenne ( 10000 ből 1 embernek) akkor is csak levágatod, vagy megvárod hogy kimenjen a hajadból és a régi hajad visszanő, véglegesen emiatt biztos nem fogsz megkopaszodni. 4 hónapja göndörítettem be és még mindig elképesztően göndör, a lenövés alig látszik, nem kínos. Sajnos nagyon sok ember azon a szinten tart hogy
göndör=🏳️🌈
fiú aki foglalkozik a hajával= 🏳️🌈
De ezzel nem kell foglalkozni.
Nem értek annyira hozzá hogy hogy kell bánni a hajjal, de voltak azért problémáim. Volt hogy hullott a hajam ( mint kiderült a hajpor miatt), volt hogy nem állt be sehogyse, volt hogy korpásodott, de végül megoldottam mindet.
Szerintem ne használj hozzá mindenféle cuccot, elég a hajadba göndörítő krém, de óvatosan mert könnyen kiszáradhat tőle. Hajlakkot és hajport is használtam, mint a kettő egy hulladék volt nekem.
Nem tudom mennyire akarod még megcsináltatni, de nekem egy nagyon szép pillanat volt amikor levette a fodrász rólam a törülközőt és láttam ahogy hullámzanak a hajszálak, göndörülnek.
Végezetül leírom hogy én hogy csinálom meg a hajam: 4-5 hónaponta fogom daueroltatni, 2-3 naponta mosom head and shoulderssel. Fontos hogy ne legyen túl hosszú a haj, bátran vágass belőle a fodrásznál, ne sajnáld a göndörséget, jobb ha nem lóg bele a szemedbe. Minden reggel bevizezem ( teljesen) és pár perc múlva belekenem a göndörítő krémet, és kész.
Kérdező: ha csúnya vagy, azon nem a hajad fog változtatni (kamaszkori tapasztalat). Ha bizonytalan vagy, akkor olyan hajat hordj, ami passzol a fejedhez, és kész, nem kell divatmajomkodni. Kevés az, akinek akármi jól áll. Elmész egy értelmes fodrászhoz (tehát nem BarberShopizé), kikéred a SZAKMAI véleményét, és meglátod, mi lesz belőle.
Én sosem foglalkoztam a hajammal, de felesleges is lett volna, mert úgy néztem ki, mint egy hörcsög. Bő huszonévesen kezdett értelmes irányt venni a fejlődésem és ahogy próbálkoztam, fel tudtam lőni egy Ryan Gosling-La La Land hajat. Ezzel a stílussal és egy minimalista szakállal már férfibbnak néztem ki, nem egy bukott óvodásnak vagy egy divatmajom véntininek. Aztán ahogy teltek az évek már kezdtem elgagyizni, és jelenleg annyi van meg belőle, hogy hajmosás után/napközben kézzel feltolom, és ami marad marad. De (szintén tapasztalatból mondom), néha már nekem kínos, amikor 3X évesen nedvesednek rám a 18- tini bugyik :D Szóval ebből kiindulva nem gondolnám, hogy általánosan garantált csajmágnes lenne a göndör fürt, legfeljebb a tinibálvány "zenészek" miatt.
19
ezt a biblia írta vagy a mein kampf?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!