Férfiként érdekelne a göndör haj. Ez a mostani tipikus oldalt rövidebb, fent pedig göndör. Nem úszhatom meg brutális hajhullás nélkül? 27 éves vagyok.
A dauer ezelött 50 évvel tényleg ártott a hajnak, ma a modern szerek egyáltalán nem. Persze nem otthon "rákenni" a hajra, hanem hozzáértö fodrásszal csináltani, akkor azt is meg tudod vele beszélni, mennnyire legyen göndör vagy éppen csak hullámos.
Én közel 40 éve daueroltatom a hajam, és semmi baja, váll alattig érö, nem töredezik, nem hullik, nem döglött szinü, gyakoraltilag senki nem tudja a környezetemben, hogy nem természetesen hullámos.
“Hán embert láttál megkopaszodni dauer miatt?“
Rengeteget! Hemzsegnek a rémtörténetek redditen, böngésszél a neten. Írd be, hogy
damaged hair by perm male
kulcsszavakat vagy vmi ilyesmit. TONNASZÁMRA jönnek a találatok. Rosszabbnál rosszabb megoldásokkal, soha véget nem erő kálváriával. Mindenféle kémiai anyagot ráaggatnak az emberre, hogy göndör legyen haja. Nem éri meg.
Ez is olyan, mint az alkohol. Mindenki tudja, hogy semmilyen jótékony hatása nincs. Valaki alkoholmérgezésben hal meg, más boldogan leél 100 évet makkegészségesen. De attól méreg. Csak szerencséje volt.
Attól hogy valaki 40 éve daueroltatja a haját attól ugyanúgy károsodik max. szerencséje volt, hogy nem látszott annyira, minimális lett a veszteség. De attól a haja gyengült, nem is keveset. Én nem kockáztatnék. Nem éri meg.
Nincs olyan, hogy valaki egycsapásra bugyiszaggató szívtipró lesz göndör hajtól. Aki ronda volt eddig is az ronda lesz göndör hajjal is. Ez van. Aki jól nézett ki eddig is, annak meg nem mind1 hogy göndör vagy sem? Eskü unalmatokban már nem tudtok mit csinálni magatokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!