Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak hatékony ránctalanító...

Vannak hatékony ránctalanító módszerek, ami nem radikális? Szike vagy botox, nem ezekre gondoltam. Örülnék, ha kozmetikusok, bőrgyógyászok, szakemberek írnának.

Figyelt kérdés
Többnyire meg akarjuk állítani az időt, vagy legalábbis késleltetni a ráncok kialakulását, az ősz hajat elfedjük stb. Az én arcom 4x évesen annyira ráncos, amennyire többnyire az embereknek. Volt kozmetikusom arcán (sőt, a mostaniakén is) szintén kb ugyanannyi ránc, bőrhiba stb. található, amennyi a koruknak megfelelő. A kérdés azért merült fel, mert ha valaki, egy kozmetikus biztos rákenné a bőrére a legmegfelelőbb krémet, pakolást, a csodás ultrahang és egyéb gépeit használná magán is, ha az valóban használna. Láttam egy-két embert életemben, akinek sokkal kevésbé volt ráncos a bőre, mint a kora szerint indokolt lenne, de szerintem ezek szerencsés kivételek. Ti hogy látjátok?
jan. 31. 07:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%

Akkor kend magadra a sok mesterséges összetevős krémet közben pedig nézd meg a Macskanő című filmet és okulj belőle.

Nem attól lesz jó egy krém, ha ötezerféle összetevőt tartalmaz és nagy neve van.

Ha akkora szakember lennél, akkor te is inkább a természetes összetevők híve lennél, de akkor nem kapnál ezért sok jutalékot. Neked nem érdeked, hogy egy nő arca szép legyen.

Írod, hogy a megelőzés lenne a kulcs. De mit értesz ezalatt? Ja, várj, biztos hogy nem azt, hogy vigyen be sok folyadékot az illető és ápolja az arcát natúr termékekkel.

Egyébként tisztában vagy azzal, hogy a naptejet összetevőinek 90%-a mesterséges és káros a szervezetre?

Vajon miért írják rá egyes spray-re, hogy 0% alumínium? Talán azért, mert az alumínium káros.

Amióta vegan, mindenmentes terméket használok, sokkal szebb az arcom. A folyadékbevitel meg nálam alap, és odafigyelek, hogy mit eszek.

febr. 2. 03:58
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Ui. A hidegvízzel történő arcmosás is nagyon jót tesz az arcnak. Főleg, a hideg-meleg víz váltogatása.
febr. 2. 04:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, ez mukodik olyan 27 éves korig de egy idő után kevés…😃ezt vagy elfogadod vagy kidobod az ablakon a pénzt, nekem marhára mindegy, de minek hazudni?😃
febr. 3. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!