Angelnika123 kérdése:
Létezik olyan rànctalanitó arckrém ami kicsit szebbé teszi az arcbőrt?
Figyelt kérdés
Tudom hogy egy krém nem képes rànctalanitani de ha egy kicsit szebbé teszi a bőrőm nekem az tökéletes.40 elmúltam szarkalàbak a szemem alatt van egy kicsi,szàraz a bőrőm.Köszönöm a segítséget.2023. aug. 29. 20:00
1/11 anonim válasza:
Ha megfelelően van hidratálva a bőr akkor eleve teltebbnek tűnik. Keress fel egy jó kozmetikust, járj rendszeresen valamilyen feltöltő kezelésre, két alkalom között pedig használd azt a terméket otthon, amit ő rajtad. És használj minden nap fényvédőt megfelelő mennyiségben.
2/11 anonim válasza:
Egy sima hidratáló krém és egy kozmetikus csodára képes.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy vàlaszoltatok.
Nagyon hasznos volt.👍👍
2023. aug. 30. 19:08
5/11 anonim válasza:
Ez egy valóban új és kiváló arckrém, amely jelentősen javítja a bőr állapotát! Ez a termék magas csiganyál esszencia tartalommal rendelkezik, amely segít az öregedés jeleinek csökkentésében, szarkalábak eltüntetésében. Rendkívül hatékonyan küzd a sötét foltok és ráncok ellen. Nulla parabén és nulla szulfát tartalom! Dermatológusok is ajánlják ezt a bőrápolási terméket. Használd, és néhány nap alatt látható eredményeket érhetsz el: kisebb pórusok, aknék elleni küzdelem, hidratált és ragyogó bőr, fiatalabb megjelenés >> [link]
6/11 anonim válasza:
Aliexpress? Ez komoly?? Kend csak ha ennyire bátor és felelőtlen vagy...
7/11 anonim válasza:
6/6 Ne zavarjon, hogy ugyan azt a terméket adják el neked például a DM boltjaiban. A termék egyáltalán nem gagyi kifejzetten jó.
8/11 anonim válasza:
Én a beszerzés helye miatt írtam nem a termékről. Amit megveszel a dm-ben az biztos, hogy eredeti és az európai szabályoknak megfelelően van formulázva. De ez, amit Kínából rendelsz vajon mennyire eredeti és mennyire felel meg az európai előírásoknak?
9/11 anonim válasza:
8/8 anonim és az európai szabályok szerint mennyire hathatósak? Elárulom: semennyire. Az összes nagy cég kijátssza.
10/11 anonim válasza:
8/9 anonim Egyébként ez ma már annyira ósdi, hogy ha valami kínai stb. , akkor csak rossz lehet. Általában ezek az emberek még életükben nem jártak Kínában. Ha jártak volna tudnák, hogy a nyugat lemenőben a kelet felmenőben van MINDEN TÉREN. Az összes nyugati cég aki csak teheti ott gyártat és ma már egyáltalán nem igaz ami régen még igaz: a kínai termékek is éppen olyan jók és minőséget is kaphatsz. Csak a a kelet-európai csóriknak nem telik rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!