Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nők! Ha be lehetne, sőt be...

Nők! Ha be lehetne, sőt be kellene állítani egy végleges hosszt a hajnak, aminél nem nőhet hosszabbra, de rövidebb sem lehet (nem törik, nem vágathatod), akkor milyen hajhosszt kérnél, meddig érőt? De egy életre kérnéd, szóval úgy válaszolj!

Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, de érdekel. :D Én is nő vagyok.
jan. 27. 14:58
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
A Kleopátra frizura nagyon praktikus, bármilyen hajszínből jól néz ki, sose fogja elveszteni stílusosságát. Sajnos nekem nem vált be a frufru, pedig már hordtam frufrut többször is életemben, de utóvégre nem vált be, pedig voltak előnyei, de több hátránya. Ha frufrus lennék, viszont tuti Kleopátra frizurát hordanék.
febr. 6. 13:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Jó kis bubit frufru nélkül is lehet viszont :)
febr. 9. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!