Nők! Ha be lehetne, sőt be kellene állítani egy
végleges hosszt a hajnak, aminél nem nőhet hosszabbra, de
rövidebb sem lehet (nem törik, nem vágathatod), akkor
milyen hajhosszt kérnél, meddig érőt? De egy életre
kérnéd, szóval úgy válaszolj!
7. Nekem volt gyerekkoromban combközépig érő de sosem hordhattam kiengedve, csak befonva. Ünnepségeken lehetett csak szabadon arra a pár órára. Egy olyan hosszúságú haj az a felnőtt magasságomhoz kb. ez a fenékig érő lenne, szóval kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lenne most, hogy már a színe is tetszik meg hogy hordhatom kiengedve. Sokkal ápoltabb is, mint régen, mert én figyelek rá, gyerekkoromban anyámat csak a hossz érdekelte, nem ápolta, töredezett is volt. Valószínűsítem, hogy meg tudna nőni még annál hosszabbra is de biztosan vagy zavarna vagy jobban törne azért fenék alatt.
jan. 27. 16:58
Derékig! Ha akkorára megnőne akkor már bátran vágnám vissza rendszeresen.
jan. 27. 18:01
Derékig érőt. Volt már minden hossz nekem, pár éve fenékig érőről lecsaptam fülig érő fiúsra, utána sokáig állig érő bobra vágattam. Most 1,5 éve növesztem és derék a cél, annak ellenére hogy a rövidet jobban szerettem magamon kinézetre, ezerszer több vele a macera mint a hosszúval.
jan. 27. 19:52
Hú, jó kérdés. Most pixie és bob között van. Szeretem, de azért egy rendes bobot mindenképp akarok belőle növeszteni. Nem biztos hogy most annál hosszabbat szeretnék. De pár éve meg a hosszú hajakért voltam oda, lehet megint változna ebbe az irányba.
Szerintem én is olyan nyakig érőt mondanék, amit már össze lehet fogni ha kell, de még nem olyan hosszú.
jan. 27. 21:00
Fenékig érő. Pár éve már körülbelül ilyen hosszú hajam van. Nem zavar vele a sok macera mert nagyon szeretem magamon, és sokan meg is szokták dícsérni.
jan. 28. 09:39
16/22 A kérdező kommentje:
Most a 13. válaszban szemet szúrt, hogy a röviddel több a macera, mint a hosszúval. Ez tök érdekes, nekem ellentétes a tapasztalatom. Gondolom a hosszút könnyebb összefogni, mikor zsíros meg zavar, de ettől függetlenül nekem a rövidebbel kevesebb a macera, mint a hosszúval. Könnyebb mosni, fésülni, nem lesz olyan kócos, ha elfogom hogy szembe ne lógjon, nem húzza a fejbőrömet se konty, se copf, se fonat.
Köszi amúgy minden választ!
13 vagyok, nekem nagyon vastagszálú és rengeteg a hajam, emiatt volt macerásabb a rövid. Minden nap rá kellett vasalni az aljára mert vagy nagyon kifelé kunkorodott vagy befelé, plusz mindenféle fixálót rátenni. Amikor hosszú lehúzza a súlya, kifésülöm reggel és kész. A max 5 perces hajmosás-szárítás az viszont nagyon is hiányzik 😅
jan. 28. 15:17
16. Nekem 3 évig volt állig érő hajam, sokkal többet kellett vele foglalkozni, mint a hosszúval. A hosszúnál a heti 1 hajmosás macera, mert sokáig szárad de a röviddel minden nap foglalkozni kellett, hogy álljon valahogy.
jan. 28. 15:38
19/22 A kérdező kommentje:
17, 18: Akkor ez, hogy a röviddel több vagy kevesebb gond van, eléggé hajtípusfüggő, úgy látom.
Mivel évek óta kleopátra frizurám van azt mondanám állcsúcsig érhetne max. Praktikus lenne, nem kéne havonta visszanyiratnom :)
febr. 4. 07:41
Kapcsolódó kérdések: