40-es férfiként kéne valami arcápolót használjak? Nem titulálnak melegnek szerintetek?
Màr mindegy. A bőràpolàst időben kell kezdeni, erről lecsúsztàl.
Meleg attól még lehetsz, engem nem érdekel, h otthon a 4fal közt kivel szeretkezel.
Noren1989!
Bár nem írtam ki hogy nem kérek privit...
De köszönöm privátban az ajánlatot maradok a nőknél.
De azért sok sikert neked. 😊😊
Nincs ezzel semmi baj szerintem. Bárki használhat ilyen termékeket, kortól és nemtől függetlenül!:)
Amiket tudok ajánlani az a Nívea, valamint a bio termékek, például drogériás termékekből az alverde márka, azt nagyon szeretem és most úgy láttam van kimondottan férfiaknak is kozmetikum. Emellett lehet kapni különböző szappanokat, testre és arca is, azokat is ajánlom, főleg pattanásos bőrre. Aloe vera termékek is jó hatással vannak a bőrre, hajra is. Emellett valamilyen fényvédő elengedhetetlen számomra. Remélem tudtam segíteni!:)
Gondolom borotvahabot, aftershavet használsz.
Emellé mehetne egy SPF (azaz naptejes) hidratáló krém, amit reggelente ha borotválkozás után ha felteszel, segít puhítani az arcod.
Esetleg ha korpával van gondod, pár hetenete egy bõrradír, hogy a halott, száraz bõrt leszedd.
Ezek a szakállad részén is segítenek a korpát megakadályozni.
Ezt akár házilag is lehet, õrõlt kàvét és testápolót összekeversz, és ezzel átmasszírozod az arcod.
Test radírt otthon is elõ lehet állítani, kukoricadárt meg olíva olajat összekeversz, és vársz pár percet amíg megszívja magát.
Mindkettõt a zuhanytàlcában csináld, utánna tussolj le, és vigyázz, mert csúszik a kád utánna.
Menj el idõnként forró törölközõs borotválásra is, ez is tisztít.
Hidratálót 30-tól, ránctalanítót 40-től már ajánlják.
Az alap rutin: arclemosó, hidrataló/ránctalanító, fényvédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!