Hogyan álljon be a hajam rendesen?
Egy napom reggel 10-15 percet szenvedek a hajammal, hogy normálisan álljon ahogy én szeretném, de nap végére pedig már totál szar az egész, van hasonló haj stílusu osztálytársam és hallottam hogy ő nem állítja soha, csak bele tűr 1-2-őt és kész, valamiféle kenőcsöt kent rá egy időben amikor neki is folyton vissza állt a haja, de kent rá valami kenőcsöt rendszeresen, és be állt neki annyira hogy már nem kell neki csinálni semmit vele.
A hajstílus amit szeretnék: [link]
Eddig hajszárító+hajlakk kombóval értem el a tűrhető szintet, de nap végére már nagyon rossz volt, ha még fújt is a szél nap közben is. A kérdésem hogy mit kezdjek vele hogy ne fújja szét a szél, és hogy ne kelljen állítani reggelente, csak álljon be magától és kész, tudtok valami hajápolási szert? (Hasznontalan, flegma válaszok kerüljenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!