Miért érzem magam jobban rövid hajjal? Más is van így? 26/L
Mindig is a hosszú egyenes haj tetszett. 10 éven át vasaltam a hajam, szedtem a sok hajvitamint, hogy gyorsabban nőjjön. Egyébként full göndör a természetes hajam. Most viszont bekattant valami, hogy rövidet akarok, és göndören hordani. A fodrászom meglepődött, hisz 3 hónapja még azért mentem hozzá, hogy olyan fazont nyírjon, ami dúsnak dűnik, ha vasalom, hisz mindig vasalni fogom. Nade most...többször is megkérdezte, mielőtt kezébe vette az ollót, hogy biztos vagyok-e benne, hisz göndören jó rövid lesz, fel fog kunkorodni. Ráadásul, ha a göndör hajamnak fazont vág, az nem fog szépen kinézni, ha kivasalom, de határozottan mondtam neki, hogy igenis rövid göndöret akarok, vágjunk bele. Sokan megdícsértek vele, hogy mennyivel jobb, mint a lelapult egyenes, és milyen szép göndör. Ennek nagyon örültem, viszont a legjobb barátnőm szerint jobban állt a hosszú egyenes, vagy laza hullámos haj. / Neki nem tetszik, hogy levágattam :/ a fodrászom is, fazonra vágta, de mondta, hogy szedjek hajvitamint, hogy gyorsan visszanőjjön...pedig olyan felszabadultan érzem magam így :/
Hasonlót a jobb oldali képhez, csak rövidebb. Ráadásul legszívesebben még rövidebbre vágatnám, de legjobb barátnőm meg anyum lebeszél róla :/
Szerintem próbálj ki akkor már tényleg valami még rövidebbet. Pl. ezt, ami a keresésre feljött hasonlóként.
Látatlanban is biztos vagyok benne, hogy tényleg jobban állt a hosszú.
Azért érzed magad jobban a röviddel, mert kevesebb vele a macera, és neked most nem a nőiesség a fő prioritás az életedben, de ha egyszer az számít majd, akkor megint hosszút fogsz akarni.
Ha így lesz, majd visszanöveszted, addig pedig, ha neked ez tetszik, ne foglalkozz más véleményével, az enyémmel se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!