Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért érzem magam jobban...

Miért érzem magam jobban rövid hajjal? Más is van így? 26/L

Figyelt kérdés

Mindig is a hosszú egyenes haj tetszett. 10 éven át vasaltam a hajam, szedtem a sok hajvitamint, hogy gyorsabban nőjjön. Egyébként full göndör a természetes hajam. Most viszont bekattant valami, hogy rövidet akarok, és göndören hordani. A fodrászom meglepődött, hisz 3 hónapja még azért mentem hozzá, hogy olyan fazont nyírjon, ami dúsnak dűnik, ha vasalom, hisz mindig vasalni fogom. Nade most...többször is megkérdezte, mielőtt kezébe vette az ollót, hogy biztos vagyok-e benne, hisz göndören jó rövid lesz, fel fog kunkorodni. Ráadásul, ha a göndör hajamnak fazont vág, az nem fog szépen kinézni, ha kivasalom, de határozottan mondtam neki, hogy igenis rövid göndöret akarok, vágjunk bele. Sokan megdícsértek vele, hogy mennyivel jobb, mint a lelapult egyenes, és milyen szép göndör. Ennek nagyon örültem, viszont a legjobb barátnőm szerint jobban állt a hosszú egyenes, vagy laza hullámos haj. / Neki nem tetszik, hogy levágattam :/ a fodrászom is, fazonra vágta, de mondta, hogy szedjek hajvitamint, hogy gyorsan visszanőjjön...pedig olyan felszabadultan érzem magam így :/

[link]

Hasonlót a jobb oldali képhez, csak rövidebb. Ráadásul legszívesebben még rövidebbre vágatnám, de legjobb barátnőm meg anyum lebeszél róla :/

jan. 20. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, mindenki olyan hajat vágat magának, ami neki a legjobban tetszik. Ne parázz mások véleményén.
jan. 20. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem próbálj ki akkor már tényleg valami még rövidebbet. Pl. ezt, ami a keresésre feljött hasonlóként.

[link]

jan. 20. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
igy erzed jol magad jol, ez tetszik neked ezen nincs mit magyarazni
jan. 20. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Ne aggódj, biztosan jól áll, és ne foglalkozz azzal mit mondanak mások. Az a lényeg hogy te jól érezd magad.
jan. 20. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj jobb időben majd tovább és legyen rövidebb. Ha neked úgy lenne jobb akkor menj tovább ha majd meg unod max vissza noveszted kicsit
jan. 20. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ez ilyen, mi emberek változunk és időnként más preferenciáink vannak. nekem volt sokáig hosszú hajam, most rövid, lehet lesz még rövidebb is, valamikor meg hosszú. mittudomén. vágasd rövidebbre ha neked tetszik meg önazonosabbnak érzed, biztos nagyon csinosan áll:) (hasonló hosszúságú enyhén hullámos hajam van egyébként)
jan. 20. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Látatlanban is biztos vagyok benne, hogy tényleg jobban állt a hosszú.

Azért érzed magad jobban a röviddel, mert kevesebb vele a macera, és neked most nem a nőiesség a fő prioritás az életedben, de ha egyszer az számít majd, akkor megint hosszút fogsz akarni.

Ha így lesz, majd visszanöveszted, addig pedig, ha neked ez tetszik, ne foglalkozz más véleményével, az enyémmel se.

jan. 22. 03:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!