Milyen arc szérumot tudtok ajánlani?
Kevés az információ. Mit szeretnél elérni a szérummal? Általában azért használunk szérumot, hogy megoldjunk vele egy bőrproblémát. Mi az, amit orvosolni szeretnél vele? Vagy csak kifejezetten a szemkörnyékedre keresel valamit, ami az érzékenységet, ekcémát gyógyítja? Mert arra inkább egy jó bőrgyógyász által felírt krémet kellene használni szerintem. Viszont sokan tapasztaltak javulást a Cicaplast krémtől, az talán megér egy próbát arra a területre, mert nagyon jól nyugtat. Ilyen bőrproblémáknál a védőréteg/barrier helyreállítására kell rámenni. Jó összetevő lehet a ceramide, beta-glucen, a cicaplastban is megtalálható ázsiai gázló.
Talán ez a szérum jó lehet: [link]
Valamint, egy összetevő nem attól lesz jó, vagy rossz, hogy természetes, vagy szintetikus. Mindkettő között vannak nagyon jó, és rossz összetevők. Sokszor sajnos a natúr kozmetikumok sokkal károsabbak, mint pl egy The ordinary márka (ami szintetikus anyagokat is tartalmaz, de bőrbarát).
Ekcémára én azt javaslom, hogy patikában kikevert krémet alkalmazz, vagy esetleg tudom ajánlani azt ami nekem bevált:
Nagyon jó kis bőrnyugtató.
A bőrödet te ismered a legjobban, így látatlanban nehéz megmondani, hogy milyen termék célszerű rá. Egy biztos, a ceramide tartalmú hidratáló csak segíthet rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!