Kondis fiúk, ti miért borotváljátok a hónaljatokat? Külföldi kondis influencerek körében azt látom, hogy nagyon kevesen borotválják. Illetve ti a farkatok körül is csupaszítjátok egyúttal?
Hát nem tom mit láttál instán meg mit nem.
Én külföldön élek, itt is a konditerem 90% borotválja, különösen a fiatalabbak.
Aki meg profi testépítő az meg mindenhol gyantáztat, mert ott verseny követelmény.
Praktikusabb is, mert ha leizzadsz, a csupaszt egy törléssel szárazra lehet törölni, nem kell két szett közt azon aggódni, hogy csöpögsz-e.
A hónaljam leborotváltam mert... hát jó kérdés. Láttam, hogy más is leszedi. Megszoktam.
A szerszámot a csajom kedvéért borotválom, régebben csak lenyestem a nagy bozótból ha épp eszembe jutott.
Voltam 2 hétig haveroknál Párizsban, hát ott még a napi fürdés sem annyira divat, nemhogy a borotválás. Nyáron!
Én és haverjaim mind borotváljuk mert nem büdösödik úgy be és a stift is rendesen felvihető rá.
De az 50es korosztálynál is látni hogy borotválják.
Nekem nem büdös az izzadságom. Sőt azt vettem észre, amikor egyszer egyszer leborotváltam, hogy szőrtelenül végig csorig az izzadság az oldalom, ami engem zavart. Ha viszont szőrös akkor nem, mert a hónaljszőr megakadályozza. Minden kondizás után megfürdök.
A fanszőröm én is leborotválom heti 2x, mert van barátnőm és kellemesebb orálnál meg jobban tetszik nekik, ha csupasz. Eddig amikor nem voltam kapcsolatban nem foglalkoztama fanszőrrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!