Meenyire lesz tartós az intimgyantám?
Most mennék elősszőr intimgyantáztatni ,és van pár kérdésem ezzel kapcsolatban:
1.Mennyire lesz tartos?(Hallodtam ,hogy 2, akár 3 hét is ,de ez akkkor is igaz ,ha már rendszeresen borotválom kb 1 éve?)
2.Ha a barátommal együtt szeretnék lenni ,előtte hány nappal gyantáztassak ,hogy lenyugodjon a bőr?
3.Akkor is elvégzik az intimgyantát ,ha még pár pötty van a puncimon a múltkori kipattogás után?
4.Ha menstruálok akkor is elvégzik?
Én havonta csinálom, a végére már elég pelyhes :D
Mivel a párommal élek, igazából utána is csináltuk, sőt :) (rögtön utána mindig megmutatom neki :)) nagyon, nagyon érzékeny bőröm van, de igazából a lábamat mindig jobban megviseli, mint az intim részeket.. mert ott más gyantával, és technikával csinálja a kozmetikus.
A kipattogast nem tudom, nem nagyon szeretem ott borotválni, mert hamar visszajon, kenyelmetlen, szur, stb, szóval ez nálam kimaradt. :( (kétszer ha le lettem borotvalva, akkor is a parom csinalta, es utana levo napok eleg rosszak voltak a lenti borosta miatt :()
Ha menstrualsz, szerintem ne menj. Nem kell levenni a bugyit, a kozmetikus jobbra balra huzogatja, neha meg kell nezned jo e mar, meg egyenes, de azert tortenhet baleset, aminek nem jo kitenni szegeny artatlan kozmetikust. bar ha tampont hasznalsz valoszinuleg nem tortenhet, es akkor nyugodtan mehetsz, én betétes vagyok, es az ugye más..
amugy ne ugy kepzeld el, mint a lábadon, hogy bekenik, papir, odaszorit, lerant, hanem finom meleg gyanta, ilyen orvosi falapkaval, amit a nyelvre raknak, ha a torkot nezik, és egy ido utan kihul, akkor rantja le a kozmetikus. más érzés, kevésbé fáj, én kimondottan jobban szeretem az intimgyantat, mint a labgyantat, kevesbe fajdalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!