Ha csak tonikot használok arctisztítás céljából, az rossz?
hát. szerintem semmi gond.....
de ez az én véleményem :)
nem rossz.én úgy csinálom,hogy jó alaposan megmosom tisztavízzel az arcomat és utána tonikozok
14/L
én ugy szoktam hogy heti 1-2-szer börradirt használok,(van amikor arc maszkot is)1-2napota arc tisztitot,és a tonikot minden reggel.Nekem tonikból a NIVEA young vált be az össze többi Clean&Clear.Nekem mondjuk inkább miteszereim vannak és igy mindig kitudom tisztitani.
14/l
Szia
Szerintem ezt nagyon gyorsan fejezd be. De tényleg. Képzeld el: alapból piszkos az arcod... a tonik pedig arra van, hogy tonizálja a bőrt ÖSSZEHÚZZA A PÓRUSOKAT (ezáltal szépen bezárod a bőrödbe a szennyeződéseket, nem kitisztítod. Még csúnyább lesz az arcbőröd, be is fog gyulladni.) és felkészítse a bőrt a későbbi krémezésre.
Ha a piszkos arcodon használod a tonikot azzal többet ártasz, mintha nem csinálnál semmit sem. Ez egy tévhit, hogy ha nincs időd ez is elég este. Sok nő használja rosszul a tonikot.
Alkoholosat pedig ne vegyél, mert szárítja a bőrt és ráncos leszel.
Ajánlom a Garnier cink tartalmú arcradírját kék 150ml-es(vagy 200? ) tubusban van. Ezt hetente 2x.
Egyébként elég egy sima arclemosó zselé vagy tej vegyes bőrre. Tonikot és krémet csak akkor kell használnod, ha nagyon úgy érzed.
Szappannal ne moss arcot, mert az szintén többet árt, mint használ.
Ezeket elhiheted nekem, mert sokat foglalkoztam a témával régebben. :)
Egy jó arclemosó nagyon fontos, mert tisztíja a bőrt és van olyan is ami tonizál is. Mondjuk ezek a 2az1ben termékek nem a legjobbak mert részben "kiütik" egymást. De ha van egy jó arclemosót, akkor azzal minden el van intézve, ha jó krémes, és nem szárít krém se kell. Gazdaságos megoldás.
Arcradír helyett pedig lehet azt, hogy beszerzel egy kis arckefét, vagy szivacsot és hetente 1-2 alkalommal azzal viszed fel az arclemosót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!