Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rizsvíz (heti 2-3), rozmaringv...

Rizsvíz (heti 2-3), rozmaringvíz (naponta), hair bunny és kollagénpor (naponta) használatától milyen gyorsan és mennyit nőhet szerintetek a hajam? Ezeken kívül mit ajánlotok még hogy gyorsabban nőjön?

Figyelt kérdés

Szeretném minél gyorsabban megnöveszteni a hajam miután egy ótvar sz@r inkompetens fodrász letörte a végét.

Heti 2-3-szor mosom Varga koffeines, Varga gyógynövényes, L’Oreal regeneráló és Syoss hamvasító samponnal + Impliss kifésülő spray-vel, Schwarzkopf hajvégápolóval

Szőke festett hajam van, mivel alapból sötétszőke/világosbarna így nem kell hozzá szőkíteni, régebben is volt ilyen és ez a festés akkor sem roncsolta, most tavasszal egy elég sötét színből világosította egy magát mesterfodrásznak hazudó sarlatán és az nagyon megviselte, tervezek most már maradni ennél a színnél

Mit ajánlotok még vagy mit változtassak ezen hogy hamar megnőjön? Nagyon szükségem lenne rá mert kb állandóan sírok amiért több mint 10 cm-t elveszítettem a hajamból

Múlt héten kezdtem csak a rizs-és rozmaringvizet használni, milyen hamar számíthatok látható eredményre? Kollagént évek óta, hair bunnyt majdnem két hónapja szedem

Volt egy hidratáló L’Oreal pakolásom is amit a rizsviz mellett elhagytam, azt érdemes mellette használni?

2024. jan. 3. 17:13
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

A rizsvizet elhagytam, mert nagyon zsírosodott tőle a hajam, viszont beszereztem a HairBurst kék samponját, illetve rendes rozmaringesszenciát amit a samponhoz keverek, meg olasz szalmagyopárvizet egy extrém hosszú hajú ismerősöm ajánlására

Pakolásból Fanolát vettem a fodrászomtól, nagyon fényes és puha tőle a hajam, rendeltem hajvégápolót is a márkából

Hair Bunnyt fél évig ajánlják egyszerre szedni, ez megvolt így most szüneteltetem, az ára miatt nem tudom, elkezdem-e újra

Kéthavonta járok festetni, ez alatt mindig kb 3 centit nő ezektől a hajam

Jelenleg lapockáig érő, amikor a kérdést kiírtam, a fülemig kb törött volt, most már csak alsó kb 3 cm van rossz állapotban, és végre látom is, hogy hosszabb lesz, mert nem törik le folyamatosan, szóval összességében beváltak nekem ezek a dolgok

szept. 1. 20:31
 22/22 anonim ***** válasza:
Szupi, köszi a választ, örülök hogy helyrejött a hajad :)
szept. 5. 09:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!