Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rizsvíz (heti 2-3), rozmaringv...

Rizsvíz (heti 2-3), rozmaringvíz (naponta), hair bunny és kollagénpor (naponta) használatától milyen gyorsan és mennyit nőhet szerintetek a hajam? Ezeken kívül mit ajánlotok még hogy gyorsabban nőjön?

Figyelt kérdés

Szeretném minél gyorsabban megnöveszteni a hajam miután egy ótvar sz@r inkompetens fodrász letörte a végét.

Heti 2-3-szor mosom Varga koffeines, Varga gyógynövényes, L’Oreal regeneráló és Syoss hamvasító samponnal + Impliss kifésülő spray-vel, Schwarzkopf hajvégápolóval

Szőke festett hajam van, mivel alapból sötétszőke/világosbarna így nem kell hozzá szőkíteni, régebben is volt ilyen és ez a festés akkor sem roncsolta, most tavasszal egy elég sötét színből világosította egy magát mesterfodrásznak hazudó sarlatán és az nagyon megviselte, tervezek most már maradni ennél a színnél

Mit ajánlotok még vagy mit változtassak ezen hogy hamar megnőjön? Nagyon szükségem lenne rá mert kb állandóan sírok amiért több mint 10 cm-t elveszítettem a hajamból

Múlt héten kezdtem csak a rizs-és rozmaringvizet használni, milyen hamar számíthatok látható eredményre? Kollagént évek óta, hair bunnyt majdnem két hónapja szedem

Volt egy hidratáló L’Oreal pakolásom is amit a rizsviz mellett elhagytam, azt érdemes mellette használni?

2024. jan. 3. 17:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Egy évig én nem bírom ki így, és a 10-15 cm iszonyú messze van attól amivel nem gyűlölném a külsőmet
2024. jan. 4. 17:27
 12/22 anonim válasza:

Szia kedves. :)

A helyzet a következő, no para megoldjuk! :) Bemész a gyógyszertárba és kérsz az eladótól egy olyan vitamint, ami körömre, hajra, és bőrre van. A körmöd megerősíti, a hajad elkezd tőle nőlni, a bőröd pedig szép egészséges lesz, nekünk anyukámmal a legolcsóbb, vitamin jött be. Így kértük a patikában, és kb 3-4 hónap alatt 10 cm-t nőtt. :) Nagyon hálás vagyok, mert azóta egészséges hosszú hajam van, a körmöm meg kb mint valami beton. Ajánlom a heti 1x-i hajmosást, a zsír jótékonyan hat a hajadra, sok-sok vitamin, zöldség-gyümi kombó + vas, használj a hajvégedre hajolajat. Van sokféle tipp, én nem próbáltam, de amiket mondtam azt tiszta szívből ajánlom. A sok drága vacakra pedig ne dobd ki a pénzed, a természetes néha több, ja és NE STRESSZELJ!!! Nem látod, de a külsődre is kihat, hajad..,bőröd.. Puszi, és kitartás!❤️

2024. jan. 4. 23:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak én már egy jó ideje küzdök... Olyan szinten tönkretette a közel 1 méteres hajamat 2 fodrász is, hogy már vissza se merek menni egy fodrászatba se. Azt tudom tanácsolni, hogy egy alapos vágással kezdj, ha töredezik a hajad, sajnos muszáj, mert különben hiába növeszted. És még utána is rendszeresen vágasd, egyenesre, rétegek nélkül, mert ilyen állapotban sajnos vissza fog törni szinte az egész... Elkerülhetetlen.

A rizsvízzel óvatosan vagy inkább hagyd az egészet, mert az csak egy bizonyos szerkezetű hajra jó, különben meg csak árt. A rozmaring az jó, én ricinussal meg masszázzsal kombinálom, főleg a kopasz foltokon (én sokkal rosszabb fodrásznál jártam, mint te...), de túl sokat ne várj tőle. A Hair Bunny meg a kollagén helyett inkább keress rendes, különálló vitaminokat. Ezek a szépségvitaminok jóval kevesebbet tartalmaznak, mint ami ilyenkor segít. Árra meglepő módon nem drágább, ha egyesével veszed meg az összetevőket, nagyobb koncentrátumban. Ne ijedj meg a sok tablettától, nem tudsz túl sokat bevinni, és ez az egyetlen módja, hogy belülről támogasd a folyamatot.

Nem ismerem ezeket a termékeket, amiket használsz, így azokról nem tudok véleményt mondani... Én most kezdtem neki először az Olaplexnek, hosszas informálódás után. Pár használat után nekem javított kicsit a hajam szerkezetén, de szerintem sokkal fontosabb, hogy emellett rendszeresen olajozom. Természetesen ezt sem szabad túlzásba vinni, de egy idő után belejön az ember, hogy mennyi az annyi. Használok mindent, de a leglátványosabb változást az argán adta a textúrában. Hajpakolásnak mindenféleképpen a természetes olajokat javaslom, abból is érdemes betárazni (kivétel kókuszolaj).

Röviden összegezve: extrém gyorsan semmitől sem fog nőni. Próbálj meg minél egészségesebb maradni vitaminokkal és serkentsd a vérkeringést, hogy kihozd a maximumot, de minden genetikailag adott. A sérült részt nagy eséllyel teljesen el fogod veszíteni idővel, ahogy lenöveszted. Nekem kb. 2 évbe telt, hogy már csak az utolsó 10 centi extrém sérült és sok lemondással és idő ráfordítással járt, hogy nem tört le egyszerre az egész (néhány helyen még így is). Azóta vigyázok, hogy semmilyen hő ne érje, hajformázót sem használok, és össze van fonva, főleg alvásnál (itt a selyem/szatén ágynemű sokat számít).

+ A stressz tényleg hajhullást okozhat!!! Megértem és együttérzek veled, én is ezért szenvedtem végig az utóbbi 2 évet, mert nekem minden pénzt és időt megér a hajam. De sajnos muszáj lesz megbarátkoznod a mostani állapotával. Talán egy ideig ne hordd kiengedve. Így jobban fogsz örülni majd, amikor elkezded észrevenni a pozitív változást. Ha viszont nagyon rástresszelsz, az könnyen árthat a hajadnak. Nézd a jó oldalát: legalább a kívánt szín megvan!

2024. jan. 5. 06:48
 14/22 A kérdező kommentje:

A vitaminokkal egy bajom van: ez borzasztó hülyén hangzik de nem tudok tablettát lenyelni, konkrétan hányok tőle, lázcsillapítót is inkább szirupot szoktam bevenni, 22 évesen:D

Azért is vettem a hair bunnyt amúgy, mert az gumicukor és nem kell szenvednem vele hogy lenyeljem, régebben pár hónapig Cocoa Locks forró csokit próbáltam és az is jó volt

A rizsvizet mióta használom sokkal fényesebb, egyenesebb a hajam, hosszú távon még nem tudom hogyan fog hatni mondjuk, itt gyakorin írta egy lány hogy neki 4 hónap alatt 20 centit nőtt mellette a haja ami elég biztató de ez gondolom emberfüggő

2024. jan. 5. 10:52
 15/22 A kérdező kommentje:

A negatív válaszolóknak: most mértem le a lenövésemet, és egy hónap egy hét alatt 2 cm-t nőtt a hajam

Ennyit arról, hogy ezek a dolgok semmire sem jók és “max 1 centit fog nőni mindegy mit csinálok”

2024. jan. 20. 22:59
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Agytalan idiota picsa vagy, akit könnyű megvezetni. De te így vagy boldog.
2024. febr. 21. 21:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is éppen a hajnövesztés/dúsításon dolgozom. Nekem a rozmaring víz + kollagén italpor kombó, plusz sima basic vitaminok voltak a leghatásosabbak, csomó babahajam lett tőlük. A rozmaring vizet otthon készítem én is, kollagénből viszont a Bodyseletes hozta a legnagyobb eredményt, a bőröm, hajam és izületeimet nézve.
2024. febr. 27. 09:54
 18/22 A kérdező kommentje:
#16 hol vagyok megvezetve, mértem a lenövésnél, 3.6 cm-t nőtt két hónap alatt, előtte ennyi idő alatt alig 2-t
2024. febr. 27. 21:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Na kerdezo mik a tapasztalatok azota?

KissFranci te meg nagyon gyanus vagy hogy minden kollagenes kerdes alatt a bodyselectet reklamozod 🤣

aug. 30. 13:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Jaaa amugy ilyen hairbunnyt hagyd a pics@ba, annyi vitamin van benne mint egy almaban kb. Ha nem tudom lenyelni a kapszulat nyisd szet, keverd el joghurtban.
aug. 30. 13:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!