Mi történhet ha nem tavasszal és összel hámlasztok, lehet folyamatosan hámlasztani?
Nagyon miteszeres az egész arcom és nagyon száraz, ilyen hámló bör darabkák vannak az egész arcomon.
Elötte 2%szalicil savat és 10%niacinamidot használtam mert nagyon zsíros volt a bőröm és sok pattanásom volt. A kozmetikusom azt mondta hogy jo a hámlasztó amit néztem de összel és tavasszal kell hámlasztani.
Jelenleg a ceravi lemosót és a la rose posay cicaplastot használom bevált mert sokkal jobb a bőröm, de sok helyen olvastam és mondták hogy eltömiti a pórusokat a cicaplast. Ezért gondoltam hogy szeretnék hámlasztani hogy mert nagyon sok miteszerem van .
Nem azt mondta, hogy ősztől tavaszig? Abban sok logikát nem látok, hogy télen mégis miért ne lehetne. Amúgy egész évben lehet, csak figyelni kell a fényvédelemre, nyáron különösen.
Használhatsz most is hámlasztót, de hiába tél van, fényvédő akkor is kell minden reggel, illetve a gyakoriságra figyelj, mert túlzásba lehet vinni és az sokkal több kárt csinál, mint hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!