Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez a kérdés azokhoz szólna,...

Ez a kérdés azokhoz szólna, akik aknéval/pattanásokkal küzdenek (nem csak 1-2-vel) Tőletek is folyamatosan megkérdezik, hogy mitől vagytok pattanásosak? Ti hogyan reagáltok erre?

Figyelt kérdés

Illetve nektek is folyton próbálnak "tanácsokat adni" (de persze csakis olyanokat, amiket vagy próbáltatok már ezerszer, vagy csináltok). Gondolok itt arra, hogy arctisztítás, kozmetikus, bőrgyógyász, stb.

Az önbizalmatok erre hogyan reagál? Hamar elfelejtitek, amiket mondtak vagy sokáig kattogtok még ezen? Bármilyen tapasztalat érdekel!

2022. máj. 25. 14:25
 1/3 Metionin ***** válasza:
Én elég sok évig küzdöttem aknéval de nem igazán kérdezgettek. Persze rosszul esett ha valaki szóvá tette, nálam az ilyesmi magánügy, sohasem kérdeznék rá vagy adnék kéretlen tanácsot. Bunkó idősebb rokon tett rá megjegyzést többször, nem igazán díjaztam.
2022. máj. 25. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sok pattanás miatt maradt heg miatt nagyon foltosan barnul az arcom, és egyszer egy idegen, akit csak látásból ismertem odajött és elkezdett okoskodni, hogy mit csináljak a pigmentfoltjaimmal. De ráadásul ilyen tök bunkón. Meg egyszer valaki egy házibuliban elkezdte számolgatni a ragyáimat. Nemrég meg valaki célzásokat ejtett el arra, hogy ápolatlan vagyok. De amúgy ennél több nem történt, pedig nem vagyok már fiatal és elég régóta pattanásos vagyok, és elég feltűnően, még ha lesminkelem is. Bár az utóbbi egy évben utánanéztem ennek-annak, ezért sokat javult, de még nem az igazi.
2022. máj. 26. 01:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Amikor aknéim voltak,idős rokon mindig beszólt.

Amióta csak heges,hát be talán nem szólnak,csak feltűnően megnézik.

2022. jún. 4. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!