Hol lehet venni póthajat? Pécsen!
Figyelt kérdés
50,60 cm-eset szeretnék.és nem túl drágán.2010. okt. 22. 13:59
1/4 anonim válasza:
tudod,hogy hol van az Uránvárosi buszvégállomás?
Ha igen akkor bizonyára tudod,hogy mellette ott van egy posta.Na most ha tovább mész akkor látsz egy templomot(elkanyarodsz) ott azon az úton van egy tábla,hogy Hajhosszabbítás és póthaj!ott van egy kisüzletben!Bocsi de mást ne tudok,kérdezd meg a fodrászodat!:) Remélem segítettem!
2/4 anonim válasza:
Szia:) ha az árkádnál jössz felfele és amikor meglátod a konzumot elfordulsz a dm fele (de lehet h rossman )és abban az utcában csak egy másik oldalon van egy fodrászbolt ott tuti találsz;D
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2010. okt. 25. 21:41
4/4 anonim válasza:
szia!
sikerült venned?és mennyiért?én is pécsi vagyok és nekem is régóta álmom a póthaj de eddig sehol se láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!