Karácsonyra 4 db nature box terméket kaptam, de tippem sincs milyen sorrendbe kéne használnom…🫢 Valaki használja őket, tudnátok segíteni?
Szóval van a sampon (repair and care shampoo áll a csomagoláson), van kondícionáló (csomagoláson repair conditioner), hajvaj (hair treatment 4-in-1 deep repair), spray-s kondícionáló (repair spray conditioner) és a maszk (restorative hair mask)
Ezeket milyen sorrendbe kéne használni? Mindegy?
Negatív válaszok csak le lesznek pontozva, ne is erőlködjetek…
Előre is köszönöm <33
Szuper dolgokat kaptál!
A sorrend:
1. sampon
2. kondícionáló (balzsam)
3. spray
A hajvajat ne használd minden hajmosáshoz, csak pl minden 3-4. alkalommal. Samponozás előtt vagy után érdemes feltenni (én előtte szoktam) és fennhagyni kb 15 percet. Aztán lehet ugyanúgy hajat mosni ahogy szoktál :)
1-es voltam
Még annyi hogy a hajvaj és a maszk kb ugyanúgy használható (de nem egyszerre!), tehát sampon előtt vagy után felteszed és fennhagyod egy darabig, majd kimosod.
Remélem beválnak és szép lesz a hajad ezektől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!