3/12 Metionin válasza:
Amilyen nincs nekik :D a környezetemben szőkére áhítoznak a legtöbben. Nekem kiskoromtól kék haj volt a vágyam de nem hiszem, hogy nagy többséget képviselnék vele :D
4/12 anonim válasza:
1es neked milyen hosszú a hajad?
5/12 anonim válasza:
Nekem aranyszőke hajam van, én sötétbarnára vágyok.
7/12 anonim válasza:
Én pasztell kéket vagy lilát. De visszatart az, hogy csak nálam csak nagyon rövid ideig nézne ki jól (barna hajam van, gyorsan nő, és szőkíteni is kéne)
8/12 anonim válasza:
6os itt vagy privátban el tudod mesélni hogyan jött ez a rövid haj és honnan indult az egész?
9/12 anonim válasza:
Feketét vagy valamilyen pasztell színűt szeretnék.
10/12 anonim válasza:
Én szívesen születtem volna természetes vörös hajjal, szeplőkkel, zöld szemekkel. Szerintem ez gyönyörű kombó tud lenni. Egyébként sötétszőke hajam van és világosszőkére festetem, az áll nekem a legjobban (vörösre nem festetném, a festett vörös haj szerintem szarul néz ki). Sötét hajat nem akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!