Vélemények a L'oreal Triple Active (nappali) arckrémről?
Figyelt kérdés
Nektek bevált?2010. okt. 21. 22:48
1/2 anonim válasza:
Nagyon sok benne a szemét és a méreg, inkább másfajtát vegyél ennyi pénzért. Ne félj a biokozmetikumoktól.Egy Alverde, vagy Himalaya Herbals is tud ennyit, de az Ilcsi is. Sőt én már csak Ilcsit használok és nagyon jól érzi a bőröm magát tőle.A Lorealban rengeteg az állományjavító, amit a bőr nem hasznosít. Egy kis anyag , hogy az olaj krém maradjon, egy kis anyag, hogy a krém ne olvadjon fel, egy kis anyag, hogy legyen jó állaga, egy kis anyag, hogy tartósítsa stb...Én használta ilyet, de nem éreztem jól magam benne. Niveának se higgy.
2/2 A kérdező kommentje:
Ajándékba kaptam ezt a krémet, eddig csak jót tudnék róla mondani, de azért ennek a sok adalékanyagnak nem örülök.
Majd azért ha legközelebb veszek magamnak arckrémet, körülnézek majd az ilyen "természetesebbek" között.
2010. okt. 22. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!