S. O. S! Egyik oldalt tőbe letört a hajam. Mivel tudnám serkenteni a (főleg) hajnövekedést, dúsítást? Minden érdekel. (nagyon fontos, bővebben lent)
Minimum 10 cm kellene és kb 5 hónap alatt kellene.
Valami vitamin,kapszula,hajszesz,egyéb dolgok?
Előre is köszönöm.15/L
Nevárd h megfog nőni 10cm-t a hajad 5hó alatt. :)
Márcsak azért sem mert gondolom vasaltad nagyon. És ehhez idő kell neki míg regenerálódik a haj ehhez kell 1 jó idővallum.
Teljesen le kell tenni a vasalót hajlakkot mindent az ég világon és csak annyit kell tenni vele h mosni rendesen nem hagyni zsírosan.
Közben pedig szedd a sok tabit meg a ricinus szarsággal kend a hajad. Ennyit lehet tenni.
18/F
mit csináltál vele, hogy letört?:S vasaltad, szőkítetted?
mert akkor ezeket abba hagyni...
én biovanne, és revalid tablettát szedtem (persze nem együtt a kettőt). Biovannet többet szedtem, én attól éreztem, hogy javult a hajam minősége, és gyorsabban nőtt, de ez egyén függő.
köszi az eddigi válaszokat,de sosem vasaltam,becsavarni is csak évente 1-2-szer szoktam :P
sotretet szedek a bőrömre és valószínű,hogy az is közrejátszott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!