A dm-es adventi kalendáriumokat mikor értékelik le?
Már egy ideje nézegetem, hogy nagyon nagyon sok kalendárium maradt az itteni dm-ben (pl:balea men, balea, alverde, van olyan is, amiben rágcsák vannak)
Ezeket vajon le fogják értékelni, vagy elteszik jövő évre? Vajon mikor lehet rá számítani?
Épp most szerettem volna kérdezni, hogy mindegyikben kozmetikai dolog van, vagy csoki és rágcsa, édesség is van benne? Egyáltalán - mennyibe kerül, rég láttam ilyet.
Sajnos édességet nem ehetek, cukorbeteg is vagyok.
Van pl teás is, nálunk olyan már azt hiszem nincs is, hátha máshol még találsz. Cukormenteset nem hinném, hogy találsz a dm-ben :(. Viszont vannak olyanok, amikben kozmetikumok vannak, vagy pl a baleásban általában kézkrém, testápoló, arcmaszk, sampon, tusfürdő van, tudod, ilyen kis utazó méretűek, ezek azt hiszem 8000 ft-ért voltak kaphatóak. Nekem van más kalendáriumom, de nagyon szemezek a “maradékokkal” a dm-ben, hátha leértékelik majd, és jó áron az enyém lehet :)
Ha felmész a dm vagy rossmann oldalára, beírod, hogy adventi kalendáriumot keresel, mutatja majd, mik vannak, ott meg is tudod nézni, hogy esetleg elérhető e nálatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!