Szoktatok venni sminkes adventi kalendáriumot? Ha igen, melyiket?
Essence, Revolution stb.
Még sosem vettem ilyet de mielőtt elcsábulnék megkérdezlek Benneteket is.
A csomag nagy részét ki tudtátok használni?
Nem. Néha meg szoktam nézni mik vannak, azt is meg lehet nézni, hogy pontosan mit tartalmaznak és mindig megállapítom, hogy a felét biztos nem használnám, ahhoz meg drága.
2 éve vettem egy kozmetikai kalendáriumot, abban csak néhány sminktermék volt, a többi meg arckrém, szérum, lemosó, maszk stb. és a márkák is vegyesen. Szerintem az ilyen azért nagyobb arányban felhasználható, bár még drágább.
Én személy szerint imádom őket, minden évben többet is kapok. De én szeretek kipróbálni új termékeket, és nem fáj a szívem, ha valamit nem használok, szívesen tovább ajándékozom.
A legjobbak hamar elfogynak.
Ilyen a Lookfantastic, Body Shop, Cult Beauty, stb...
Ezekhez olcsóbban hozzá lehet jutni, ha korábban vásárolod meg, pl. Szeptemberben.
A Balleás és az Alverdés is jó szokott lenni, szeretem, hogy ünnepi a csomagolás és a termékek illata is.
Ezekről a DM-es, Rossmann-os kalendáriumokról érdemes tudni, hogy Magyarországon a legdrágábbak, a Balea idén 17€, de magyaroknál legalább 12.000 Ft. lesz. Ha esetleg Bécsben jársz, ott eredeti áron tudod megvenni.
Meg sok Beauty Vlogger, akik bemutatják a kalendáriumokat, szokták kuponokat megosztani, hogy olcsóbban hozzá lehessen jutni.
Érdemes erre is figyelni.
"a Balea idén 17€, de magyaroknál legalább 12.000 Ft. lesz."
Pfft! 7.999 forint a Balea kalendárium, nem 12.000... (-.-;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!