Lehetséges ősszé válni?
Sok-sok éve hallottam egy esetről, amikor egy hídon ment a villamos és leszakadt a híd. Az egyik ember, aki túlélte, elvileg a zuhanás ideje alatt őszült meg. Tehát a sokk miatt.
Másokat is hallottam, ők idegességtől őszültek meg, noha nem a fent említett időtartam alatt, hanem évek alatt.
Nem gondolom, hogy ezt az utat szeretnéd választani. Hajfestés viszont – mint már írták előttem – rendelkezésre áll.
7 szomorú életed lehet, ha foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad :D
6 hát nekem nagyon sötét a hajam szóval offos
Kérdező - tulajdonképpen ki akar extrém megjelenést magának? Csak a tükörben tervezed nézegetni magad a lakásodban, az emberek közé meg fejkendőben fogsz járni?
Ki írt olyat, hogy én foglalkozok azzal amit mások gondolnak rólam? Én csak a tervezett hajviseleted szociálpszichológiai aspektusairól elmélkedtem!
Miért kell lepontozni mások őszinte véleménynyilvánítását?
:-(
miért járnék fejkendőben emberek közé :D? Tetszene, ha olyan hajam lenne, mint Geraltnak.
Te projektáltál
Mert irreleváns választ írtál a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!