Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Más is küszködik a hajával?

Más is küszködik a hajával?

Figyelt kérdés

rövid hajam van hátul nyakig érő elől fülig. Ha hajat mosok muszáj beszárítanom használok elég drága hajtőemelőt (iszonyat jó)is, így nagyon jó dús lesz, viszont ha csak megszárítom se hajtőemelő se kefe akár meg mint akit a boci lenyalt tapad a fejemhez az egész kevés vékony kis semmi szar, nagyon csúnya... más is van így vele?

Már nagyon unalmas ez a szárítás.

2010. okt. 21. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy. próbálkozz addig míg nem találsz ki vmit.

Ha srác akk így jártál marad a rövid haj.

Én ugyan srác vagyok de nekem vasalás után is van tartása és néha pedig úgy akarom h ne legyen olyan dús..

18/F

2010. okt. 21. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:

"vékony kis semmi szar..." - nagyon nem vagy kibékülve a hajaddal. Mindenféle dolgok kaphatók a problémádra, pl. hajdoktor hu, de bármit is választasz, kitartásra is szükséged lesz.

Szóval ne pánikolj!

HajDoktor

2010. okt. 21. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyen hajtőemelőt használsz? Nekem is kéne. :/
2010. okt. 21. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Én meg azért rühellem a hajamat, mert nem egyenesszálú, hanem hullámos, göndör. Szeretnék divatos frizurát, jó fazont vágatni,. de tök felesleges, mert hiába. Nem marad egyenes. Így meg már úgy unom....
2010. okt. 21. 16:04
 5/10 anonim ***** válasza:
hidd el, az enyémnél biztosan jobb a hajad. Az enyém nagyon vékony szálú, kevés, alig van, se szőke, se barna, én pedig szőkét szeretnék, de nem akarom festetni, mert így is törik a vége, meg el van vékonyodva, mint az állat. Szóval undorító az egész, úgy ahogy van. Viszont a hajtőemelőd engem is érdekelne erre a kis semmi hajamra.
2010. okt. 21. 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
én ha befonom kicsit nedvesen (+kis göndörítő hab előtte) majd kibontom ha megszárad akkor nagyon szuper szokott lenni:D nem elég h hullámos ráadásul szuper dús is lesz tőle a hajam:D
2010. okt. 21. 19:15
 7/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, fodrászkellékesben kapható csak a hajtőemelő sokáig kitart és iszonyat jó. 3990 ft, a neve loreal professionnel paris volume lift.

[link]

2010. okt. 22. 15:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Aki teheti mindenképp próbálja meg mert én már nagyon rég óta kísérletezgetek és ettől kétszer háromszor dúsabb lesz a hajam is mosástól mosásig tart. persze én be is szárítom nagy körkefével tincsenként és így jó a hatás. Hosszú hajnál elég sok idő lenne beszárítani meg nehéz is. rövid hajnál vagy nyakig érőnél viszont sztem mki betudja. akinek vékonyszálú a haja mindenképp vágassa le legalább nyakig.( ezt valahol olvastam)
2010. okt. 22. 15:16
 9/10 anonim ***** válasza:
köszi ;)
2010. okt. 26. 17:30
 10/10 A kérdező kommentje:
írjátok meg lécci hogy hatott e nektek.
2010. nov. 19. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!