Hogy néz ki a reggeli és esti arcápolási rutinotok?
Reggel: hidegvízzel megmosom, és néha ilyenkor hidegben bekenem Sapunoteka márkájú arckrémmel
Este: Hidegvíz, plusz lemosom a sminkem, utána bekenem Sapunoteka márkájú arckrémmel.
Mikor megvan, akkor Garnier 3in1 arclemosó terméket használok pluszba.
Reggel: Áttörlöm micellás vízzel.
Este: Arctisztító, tonizáló, arckrém.
Este egy speciális szappannal mosom, mert minden mástól kiütéses lettem. Hidegen sajtolt szappan, nem jut eszembe a márkája, fehér papírba van csomagolva, dm-ben lehet kapni.
Ezután sima kék Nivea krémmel kenem be, mert ugyanúgy minden mástól kiütéses vagyok és csípik az arcomat.
Nem sminkelek, úgyhogy azzal nincs gondom.
Reggel sima hideg vízzel mosol arcot, nappali krémet nem használok.
Reggel: vagy sima langyos víz, vagy kímélő lemosó, c-vitamin szérum, fényvédő
Este: dupla lemosás, egy olajos és a reggeli kíméletes. Mindigbsminkelek, szakmám.
Tág pórusú a bőröm, T-vonalban zsíros, heti kétszer szalicilsavat hámlasztó, ezt lemosás után száraz bőrre, utána hidratáló tonik, de sűrűbb lotion formula, niacinamide szérum, hidratálókrém.
Ha nem hánlasztok, a maradék 5 napon retinol emulzió, mivel ez a legsűrűbb, a hidratáló előtti lépés.
Én nagyon odafigyelek a bőrömre, hiszen azt semmi nem tudja védeni, csak én.
37 éves vagyok, nagyon szép a bőröm.
De ez a szakmám is.
Kimaradt, hogy mennyi idő.
Reggel kb. 3 perc, a fényvédő beszívódása kb. 15, utána sminkelek.
Este, kb. 6-7 perc. A smink miatt a két lemosóval alaposan, min. 40-60 másodpercig tisztítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!