Ennyire nem divat már manapság a hosszú haj egy srácon?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve gondoltam egyet, és elkezdtem növeszteni a hajam. Kb. mostanra már akkora, mint Kurt Cobainnak volt. Akivel beszéltem lány, mind azt mondta hogy nem jó, túl hosszú stb. Van egyáltalán még olyan akinek ez bejön? Vagy csak az alter lányoknak? Régebben olvastam itt a GYIK-en jópár kérdést, és ott mind el voltak ájulva tőle a lányok.
Nekem fiú létemre térd alá érő. Nagyon dús,egészséges. A párom kb fél évente az alját teljesen egyenesre vágja. Neki ez nagyon tetszik és én is szeretem. Sokszor nagy kontyba rakja.
2023. nov. 26. 05:49
12/15 anonim válasza:
Szerintem szörnyű, de ez saját vélemény. Ha neked tetszik, akkor hagyd meg.
2023. nov. 26. 16:27
13/15 anonim válasza:
Mindenhol hosszu haju pasikat latok. Amugy nekem nem jon be, de sok ilyen sracot latok.
2023. nov. 27. 22:24
14/15 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele nagyon jó. Most volt ez a buzzcut őrület, van aki pedig azt gondolja gáznak. Jó hogy van egy egyedi frizurád.
2023. dec. 7. 19:01
15/15 A kérdező kommentje:
#14 örülök, hogy van még olyan akinek tetszik, pont a héten gondolkodtam, hogy levágatom, de mégse.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.