Szálkás, töredezett hajra tudtok ajánlani hajápoló termékeket?
Az eltöredezett hajveget le kell vagni. (nem fog ujra összenöni,vagy ujra összeolvadni)
Szoval muszaj levagni, különben csunya. Egy egeszseges hajvagas 3-4-5 centi, ami szerintem kibirhato, hiszen ugyis visszanö. Aztan az egeszseges hajveget apolni kell.
Ha anyagilag megteheted, vasarolj professionalis hajapolasi termekeket. ( A Drogerias nem professionalis.)
Balzsamot minden hajmosasnal hasznalj, hajpakolast kb 2-3 hetente. A hajvegeket kend haj-olajjal. Amit ajanlani tudok: Loreal Professional Absoule Repair Oli, vagy Loreal Professional Mythic Oil.
Szia! Úgy látom nagyon hasonló a helyzetünk, pár éve hagytam fel a szilikonos hajápolókkal, hogy minél természetesebbet és egészségesebbet használja. Azóta bármit próbáltam, borzasztó állapotban volt a hajam, folyton töredezett, fakó volt fénytelen és gyakran kellett vágnom a vègeit.
Egy véletlen alkalmával amikor nem volt nálam a saját samponom, a pároméval mostam meg ( egy random gyümölcsös szilikonos sampon) és a hajam szemmel láthatóan szebb lett, fényes és puha, végre ki tudom fésülni.
Aztán olvastam jobban utána, hogy a szilikon nem is annyira rossz, mint ahogy mostanában lehurrogták. Konkrétan egy védőréteget képez a hajszálakon, amiktöl nem csak láthatóan szebbek, de védi a behatásoktól, hőtől, fésülés alatt. Egy szulfátos, erősebb samponnal néha pedig simán ki is mosható, így elkerülhető, hogy lerakódjon. Én arra döntöttem, hogy visszatérek a szilikonos termékekhez, hiszen így gyönyörű, hosszú hajkoronám van, végre nem utálom annyira a hajam és kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!