Dm-ből milyen hajápolási termékeket ajánlotok száraz, festett töredezett hulló hajra, ami már nektek is bevált?
Látatlanba nem lehet tanácsot adni. Lehet ami nekem bevált neked nagyobb kárt okoz.
Mindenképp a fodrászodtól kérj tanácsot, ő látja szakmai szemmel a hajadat. Egy biztos, a drogériás termékekről nem várhatsz csodákat.
Én eddig bármit próbáltam dm-ből elégedett voltam vele (balea samponok és kondícionálók), viszont nekem más típusú a hajam.
Ajánlom instagrammon @szofishaircare-t és @kata_haircare-t, mindkettőjük rengeteg hasznos infót oszt meg a hajápolásról, és szoktak drogériában kapható termékeket is ajánlani.
Sajnálom, hogy frusztrált vagy, első. :(
Lehet a drogériában csodaszereket kapni. Aki máshogy gondolja, az a trendek után megy, azt hiszi, hogy márkásabb, drága termékek a jobbak.
A tudatosság kell ide. Azt használni, amire valóban szükség van. És megtalálni mik ezek. Mindegy, hogy hol.
Ez a különbség a divat és a tudatosság között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!