Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Punk hajam van de nem vagyok...

Punk hajam van de nem vagyok punk, az baj?

Figyelt kérdés
Nem is szeretem a rock zenét.
2023. nov. 17. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te döntésed, de szerintem a konfliktusokat jobb megelőzni, lásd az előző válaszokat...
2023. nov. 19. 08:45
 12/21 anonim ***** válasza:
66%
Neked tetszik? Ha igen hol a probléma?
2023. nov. 19. 17:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, könnyen megverhetnek emiatt. Punkként mondom, hogy már csak a külsőnk miatt belénk állnak cigányok, nácik, mindenki. Aztán ha kiderül hogy pózer vagy akkor a punkok is. Amit ha vállalsz hát legyen, szarom le, de aztán ne pislogj :D
2023. nov. 19. 18:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Cigány, csövi így is beszólnak tényleg, pedig teljesen átlagos lennék, kivéve a taraj. Ha még lenne lánc, bőr cuccok, bakancs stb... ? Punkba sokminden belefér, tehát elvileg nekik nem kéne megverniük mert mondjuk nem szeretem a rockot.. pláne ha én nem anarchista hanem nihill lennék... Vagyis nem pózer.
2023. nov. 19. 20:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tartozni egy felekezethez szektahoz vagy ilyen szélsőséges csoporthoz sem, ha tetszik egy frizura akkor hord. Ha ez extrém számíthatsz fura pillanatokra és 1 2 alpári ember be is szólhat, de ha ennyire félsz tőlük, inkább vágd le.
2023. nov. 19. 20:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Pillantásokra*
2023. nov. 19. 20:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Azt hittem a punkok rendesek, azok nem vernek meg vagy nem állnak belém... Amúgy igen, már a hajamtól kapom az osztást meg a lenézést. Bezzeg a skineknek, náciknak stb nem mernek beszólni.
2023. nov. 19. 20:53
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Ezek mind olyan emberek akik valahova tartozni akarnak és élvezik ha önbíráskodhatnak. Ha megnézed az összes ilyen punk, skinhead stb stb zűrös tinik akik vagy kinövik vagy lecsúsznak.
2023. nov. 19. 20:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, az önbíráskodás egy igencsak bájos dolog, főleg annál a skinnél, aki egy meleg sráccal fekszik le rendszeresen xD Imádom xD
2023. nov. 19. 21:27
 20/21 A kérdező kommentje:

Nekem csak tetszik ez a frizura, de tény nagyon előítéletesek miatta. Lehet kell mellé néhány lánc meg tetkó és akkor nem szólnak be. xd

Amúgy az is igaz hogy a melegek aránya is nagyobb az ilyen frizuránál, skineknél stb.

2023. nov. 20. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!