Punk hajam van de nem vagyok punk, az baj?
Figyelt kérdés
Nem is szeretem a rock zenét.2023. nov. 17. 22:07
11/21 anonim válasza:
Ez a te döntésed, de szerintem a konfliktusokat jobb megelőzni, lásd az előző válaszokat...
12/21 anonim válasza:
Neked tetszik? Ha igen hol a probléma?
13/21 anonim válasza:
Igen, könnyen megverhetnek emiatt. Punkként mondom, hogy már csak a külsőnk miatt belénk állnak cigányok, nácik, mindenki. Aztán ha kiderül hogy pózer vagy akkor a punkok is. Amit ha vállalsz hát legyen, szarom le, de aztán ne pislogj :D
14/21 A kérdező kommentje:
Cigány, csövi így is beszólnak tényleg, pedig teljesen átlagos lennék, kivéve a taraj. Ha még lenne lánc, bőr cuccok, bakancs stb... ? Punkba sokminden belefér, tehát elvileg nekik nem kéne megverniük mert mondjuk nem szeretem a rockot.. pláne ha én nem anarchista hanem nihill lennék... Vagyis nem pózer.
2023. nov. 19. 20:47
15/21 anonim válasza:
Nem kell tartozni egy felekezethez szektahoz vagy ilyen szélsőséges csoporthoz sem, ha tetszik egy frizura akkor hord. Ha ez extrém számíthatsz fura pillanatokra és 1 2 alpári ember be is szólhat, de ha ennyire félsz tőlük, inkább vágd le.
17/21 A kérdező kommentje:
Azt hittem a punkok rendesek, azok nem vernek meg vagy nem állnak belém... Amúgy igen, már a hajamtól kapom az osztást meg a lenézést. Bezzeg a skineknek, náciknak stb nem mernek beszólni.
2023. nov. 19. 20:53
18/21 anonim válasza:
Ezek mind olyan emberek akik valahova tartozni akarnak és élvezik ha önbíráskodhatnak. Ha megnézed az összes ilyen punk, skinhead stb stb zűrös tinik akik vagy kinövik vagy lecsúsznak.
19/21 anonim válasza:
Na igen, az önbíráskodás egy igencsak bájos dolog, főleg annál a skinnél, aki egy meleg sráccal fekszik le rendszeresen xD Imádom xD
20/21 A kérdező kommentje:
Nekem csak tetszik ez a frizura, de tény nagyon előítéletesek miatta. Lehet kell mellé néhány lánc meg tetkó és akkor nem szólnak be. xd
Amúgy az is igaz hogy a melegek aránya is nagyobb az ilyen frizuránál, skineknél stb.
2023. nov. 20. 06:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!