Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet rövid punk hajam?

Lehet rövid punk hajam?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy minden féle hajstílusból lehet punk hajat csinálni? Ami fontos lenne, hogy nem ezt az égnek álló izét akarom, hanem valami rövid punk hajat, és olyat, amit nem kell minden reggel belőni, stb.

Igazából nem tartom magamat punknak, csak tetszik az olyan haj, ez minden. Általában ha lenyíratom a hajamat akkor olyanra szoktam, hogy két oldalt, illetve hátul 1-2mm, és fent középen is rövid, de még is több mint két oldalt illetve hátul, van benne átmenet. Viszont most kicsit nyírnám ilyen "punkosabbra". Szerintetek lehetséges lenne, az én hajammal, és arcformámmal?

Kép: [link]

Egyébként én Rock zenét hallgatok, magyart, mert annak értem a szövegét. Egy-két sex pistols számot hallottam, a dallama valamiért tetszett. Olyan egyszerűnek találtam, de még is fülbemászónak.

2015. júl. 20. 22:22
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért megkérdezhetem, hogy milyen rock zenét hallgatsz?

Amúgy legyen pánk hajad..ha neked az tetszik, de ha a téren odamennek hozzád a pánkok és kérnek egy cigit, vagy behívnak egy körbe, össze ne fosd magad.

2015. júl. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!