Intim résznél mivel érdemes szőrteleníteni?
Én borotvát használok. Saját magadnak nem túl egyszerű gyantázni, erre meg nem akarok plusz időt pazarolni, hogy eljárjak kozmetikushoz.
Borotvánál meg nem szoktam túlspilázni: szárazon leszedem, amit tudok, aztán átmegyek rajta zuhany alatt.
Bár kérdés, hogy nő vagy férfi vagy :D Nőként a borotva gyors megoldás, a gyanta meg tartós. Akkor inkább az a kérdés, hogy mennyire vagy szőrbenövős, mennyire nő, milyen vastag.
Nyilván a borotva a legegyszerűbb (abból csakis a sok pengés cserélhető fejes), cserébe másnap szúr és irritál. Nagyon sok függ attól, hogy mennyire érzékeny a bőröd.
Aztán ott a gyantázás, bár ahhoz erősen ajánlott a kozmetikus, mert profi eszközök, gyakorlat nélkül saját magunknak igen nehéz az intim részt jól megcsinálni. Időpontot kell kérni, elmenni, kicsit nehézkes.
Van, aki epilátort használ, bár szerintem fájdalom szempontjából az összes közül a legrettenetesebb és a szőrbenövés is itt a leggyakoribb.
A végén a lézer. A sötét, erős szőrt nagyon jól eltüntetni. Elsőre drágának tűnik, de felénk 8500Ft az intim fazon, az egy évben 100 ezer, 10 év alatt 1 millió. A lézer meg kijön 100 ezerből és elég évente visszamenni 1-2 kezelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!