Különböző sampon, különböző hajbalzsam?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem.. de azzal nem ártanék a hajamnak hogy ha a samponom más márkájú lenne mint a hajbalzsamom??
Pantene sampont használok,korpásodás ellenit,így ezt nem szeretném leváltani,viszont most szeretnék valamilyen új hajbalzsamot ami valószinű Gliss Kur lesz.
Lehet hogy értelmetlen kérdés,viszont mégis érdekel hogy ettől így ugye nem lesz semmi..
2010. okt. 19. 20:49
1/5 anonim válasza:
Én hosszú ideig használtam különböző sampont és balzsamot, és semmi bajom nem lett tőle.
2/5 anonim válasza:
Amikor a régebben használt márkáról áttértem a mostanira, előbb váltottam balzsamot, mint sampont. Nagyjából egy hónap különbséggel, ahogy kifogyott a régi. Nem volt semmi gond vele.
3/5 anonim válasza:
Én már 4 éve használok különbözőket. Semmi bajom.
4/5 anonim válasza:
Én mindig is különbözőket használtam, most is van itthon 4 féle hajbalzsamom, 5 féle samponom és össze-vissza váltogatom őket. Mikor melyikhez van kedvem. Nagyon hosszú és egészséges a hajam, szóval nem hiszem, hogy árt. :)
5/5 A kérdező kommentje:
értem.
2010. okt. 23. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!