Thamas_95 kérdése:
Gáz ha egy fiú kivasalja a haját, és esetleg melíroztat bele pár rózsaszín csíkot?
Figyelt kérdés
amúgy, hol tudok ilyen csíkokat belemelíroztatni? nagyon arry lenne;) lol
Mondjatok fodrászatot Budapesten.
F
2010. okt. 19. 18:12
12/14 anonim válasza:
21:50-es vagyok
jajj ne buz.izzátok már... te emo vagy??
13/14 A kérdező kommentje:
kössz, a mentőövet. jah, emo vagyok:) vagyis csak a hajam, de nem vagdalom az ereimet:D
2010. okt. 19. 22:09
14/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz nekem tetszene:) Én is rózsaszínre szeretném festeni csak az egész hajam és én lány vagyok na de mindegy:D
Szerintem mondjuk azt is csinálhatod hogy a fodrásznál csak megkéred hogy szivasson le pár csíkot és aztán otthon magadnak befested. De vihetnél is magaddal színezőt/festéket és akkor legalább olyan színű lesz mint amilyet szeretnél.
Ezeket gondolom bárhol megcsinálják de hogy mondjak is egyet én eddig a Zsidróba mentem szerintem az jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!