Body shop vagy lush?
Attol fugg mi a cel. Ha a fenszi csomagolas es a jo illat akkor barmelyik. Lush kicsit dragabb.
Ha a megfelelo ar ertek arany akkor drogeria.
A Lusht próbáltam csak. Arclemosókat, arckrémet próbáltam tőlük. Annyira nem voltak extrák. Nekem nem érzékeny a bőröm, úgyhogy problémát nem okoztak, de ezerszer jobb termékek vannak olcsóbban.
Az egy dolog hogy ilyen-olyan vegán, bio, természetes összetevőik vannak, de tele vannak parfümmel, illó olajokkal, amikre pont semmi szüksége a bőrnek. Valós hidratálasra meg kevés volt.
Ahogy nézem Body Shop ugyanez. Valahol olvastam egyszer a hasonlatot, hogy ezek a termékek olyanok a bőrnek mint nekünk a gumicukor. Színes-szagos, jól esik, ha nem fogyasztasz sokat belőlük akkor nagy bajt nem okoznak. De rendes táplálásra kevés. Igen, a parfüm és marketing mentes cuccok uncsibbak. Ahogy a kelkáposzta főzelék is uncsibb a gumicukornál. Mégis inkább a kelkáposzta főzelék az ami jobb a szerveztnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!