Testen lévő pattanásokra mit ajánlanátok? (Részletek lent)
Nemrég ástam bele magam a bőrápolásba kicsit jobban, de sajnos a hátamon és a mellkasomon lévő problémát még nem sikerült orvosolnom. Csúnya, sokszor gyulladt pattanások jelennek meg, valamint mitesszerrel is tele vagyok mind elöl, mind hátul, emellett a pattanások után legtöbbször hegek maradnak (leginkább a hátamon). A bőröm zsírosabb típusú. Eddig a The Body Shoptól a tea tree body washt, a tea tree mattiffying tonert és a Paula's Choice-tól a weightless body treatment 2% bha szereket használtam, mind eredménytelenül. Mit gondoltok, jók ezek? Mit kéne még ezek mellett használnom, illetve mire cseréljem le őket, ha ez szükséges? Gyógyszeres kezelést nem igazán szeretnék elkezdeni, allergiás nem vagyok semmire, nem érzékeny a bőröm. A válaszokat előre is köszönöm szépen, már tényleg kétségbe vagyok esve, nem tudom, mit kéne még csinálnom, hogy javuljon a bőröm állapota. Ui.: Jártam már bőrgyógyásznál, nem volt túlságosan segítőkész.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!