Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hidrogén tönkretette a...

A hidrogén tönkretette a hajam. Tippek, hogy megerősödjön?

Figyelt kérdés

2 éve befestettem a szőke hajamat feketére, és idén márciusban ki hidrogéneztettem.Akkor rögtön nem ment tönkre a hajam, de augusztusban le kellet belőle vágatnom 15 cm-t. Most barna a hajam, és arra gondoltam, hogy hagyon "pihenni"-->vagyis nem festem.ha ezt teszem akkor megerősödhet a hajam, és ha igen, akkor mennyi idő múlva?

JA ÉS NAGYON HULLIK!van aki szedett erre gyógyszert? ha igen pls, írd meg!!!

kétségbe esett lány:$

2010. okt. 19. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem gyógyszert kell szedni, hanem vitamint. Vagy mondjuk sörélesztő tablettát.

A hajad nem él, halott. Ha te kiszárítottad és tönkretetted a jó isten sem fogja visszaszépíteni, csak az lesz normális, ami új lesz, amit most hagysz nőni, ha nem cseszed megint szét festéssel meg ilyenekkel, tehát annyi idő múlva, amennyi idő múlva megnő.

Kenhetsz rá csodabalzsamot, de az csak arra jó, hogy egy ideig fényes réteget képez a hajszálakon és valamivel jobban néz ki, de magán az állapotán nem javít.

2010. okt. 19. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsővel maximálisan egyetértek.

A haj nem élő szövet, hanem halott. Nincs benne se vérkeringés, se nyirokkeringés, sem érzőidegek, semmi. és mivel nem él, képtelen regenerálódni. A kencék, amiket rákensz, maximum betömködik a roncsolt lyukakat, azaz elfedik az okozott kárt, de nem "építik újjá" a hajszálak struktúráját.

A helyedben levágatnám a haj hosszából az összes roncsolt, festett, hidrogénezett részt, és soha többé az életben nem festeném ilyen agresszív módszerekkel, valamint nem használnék hajvasalót sem. Csak az a hajad lesz egészséges, ami innentől fogva kinő. Kaphatók kímélő hajfestékek, pl henna alapúak, amik nem roncsolják a hajat, használd azt, ha nem tetszik a hajad eredeti színe.

2010. okt. 19. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Hajhullás:

revalid

nem kamu, nekem legalábbis bejött, és nekem is olyan ajánlotta, akinek szintén

töredékére csökkentette a fésűből kiszedendő hajmennyiséget, pedig az évekig előtte eléggé egyenletesen baromisok volt

csak persze nem azonnal hat hanem pár hónap

mondjuk anyám állítja hogy neki nem használt - de azért ahhoz képest elég rendes derékig érő haja van, az ötödik ixének a kellős közepén... és lazán nő neki 20 centiket egy év alatt ha levágja...

2010. okt. 19. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

használj házilag készíthető tojássampont, és ne tegyél rá semmilyen szintetikus terméket.

http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys

2010. okt. 19. 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat és az információkat:)

nagyon sokat segítettetek!!!

2010. okt. 21. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!