Száraz, töredezett, fénytelen, lelapuló a hajam. Mit csináljak vele?
Nem mindig volt ilyen.Nem tudom most miért:( Vékomyszálú a hajam.Nem szárítom, vasalom.Teszek rá hajvégápolót, házi pakolásokat.De nem segít :( Tudom festetnem nem kellene, de egyszerűn csak ez a hülye szőke áll jól.Más hajszín nem.
Pedig most voltam vágatni a végéből,de már most törik:( Lehet a fodrász ollója volt rossz minőségű.
Mi tegyek? Nagyon el vagyok keseresdve:(
Szia!
nekem is ilyen gáz volt a hajam. Én az Elseve-nek a hajpakolsát kezdtem el használni. Ilyen kis tégelyes van több fajtája is, de mind nagyon jó. Rendbe hozta, szép puha és fényes lett tőle a hajam. Meg a Syoss-nak használom a balzsamját. Az is jó, de csak a balzsam a többivel nem vagyok megelégedve!:S Meg mosom a hajam, rá a balzsam, utána a hajpakolás!
Nekem ez vált be!:)
22/L
Én is így vagyok vele.Csak a szőke áll jól És vasalom a hajam!A hajam színe jégszőke volt.Szóval eléggé leroncsolja a hajat.
Hosszú hajamat levágattam és egyszerűen 2év óta semmit se nőtt:( Aztán elegem lett belőle.És pár 2-3 hónapig világos barnára váltottam(pihentettem egy kicsit a hajamat)És minden mosásnál Garnier hajpakolást használtam.
a 3hónap alatt nőtt kb. 2.5cm-t a hajam.És azótanem is töredezik annyira.
Te is kibirsz pár hónapot barnán.Mondjuk a hajvasalást nem tudtam abba hagyni de a hajszín szerintem megoldható pár hónapra.
Sokkal jobb lesz utána a hajad minősége!
A festéstől van, hagyd abba, ha azt szeretnéd, hogy helyre álljon a hajad. A szőkítés nagyon tönkreteszi a haj szerkezetét...
Meg persze fontos az egészséges étkezés is, sok A és E vitamin
használj házilag készíthető tojássampont, és ne tegyél rá semmilyen szintetikus terméket.
köszönöm a válaszokat:)
el is döntöttem h egy jóideig sötétszőkét festetek, ami egyenlő a világosbarnával :D elnevezés kérdése...
de egyébként tegnap vettem az első válaszoló által ajánlott hajpakolást, és tényleg első használat után is nagyon széép:) köszönöm!!
szíves örömest abbahagynám a festést, világ életemben sötétbarna akartam lenni, de szőke-típus vagyok. az eredeti hajszínem meg nem szép, egérbarna:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!