Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi ideig tart nektek egy...

Mennyi ideig tart nektek egy hajfestés vágással, beszárítással fodrásznál? Csak tőfestés, színfrissítés, nem teljesen más szín.

Figyelt kérdés
Mennyit kell várnotok a normál időponthoz képest? Vannak üresjáratok, amíg téged már elkezdett, de párhuzamosan csinál egy másikat? Budapesten.

2023. okt. 24. 19:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Az én fodrászomnál sokat kell várni, sok az üresjárat, nem tudom, ez normális-e, máshol is ez van?
2023. okt. 24. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy óra, másfél között.

A megbeszélt idöpontban kezd, amíg valamire várok ( a festék hat), közben csinál mást is, de üresjárat gyakorlatilag nincs, rendesen meg van szervezve

2023. okt. 24. 19:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor a 2 óra 15 perc sok, úgy, hogy az elején 35 percet várakoztam. Múltkor 3 óra volt, egy órát vártam. Bosszant, mert mindig lenne más dolgom is.
2023. okt. 24. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem teljesen a kérdésre válaszolok, mert nem fodrász, hanem magam készítem a el a hajam:

Felkenem a festéket kb negyed óra alatt, (hátul nehezebb, ott nem látom) fel óra a hatoido. Lemosom, megszaraitottam, kivasalom, majd a végéből vágok annyit ami éppen törik. Várakozással, mosás szárítás vasalassal kb 2 óra alatt vagyok meg.

2023. okt. 25. 10:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is szoktam magamnak festeni, csak 3 havonta megyek fodrászhoz, amikor vágni is kell.
2023. okt. 25. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!