Én csak ricinust és sima olajat használok. A tojástól fog összetapadni és elvileg büdös is. Normális dolog, hogy az első pár alkalomnál több hajad kijön. Velem ez az első 1,5-2 hónapban volt így. Én is ugyanígy megijedtem... abba is akartam hagyni, de utána olvastam és megnyugodtam. A hajhullás azért van, mert az olaj kicsit ragad és kijönnek vele azok a hajszálak is, amik előbb utóbb kihullottak volna. De ez majd el fog múlni. Én is ujjbegyeimmel viszem fel, de fésűvel segítek rajta, hogy azért mindenhova jusson :) 10 hónapja használom a ricinust.
2010. okt. 19. 07:55
2/11 anonim válasza:
ha egy icipicit felmelegited (langyosra), akkor sokal jobban folyik. amikor nincs kedvem melegiteni, hajfestőecsettel viszem fel. de próbáld ki. elég csak a ricinusolajos üvegcsét beleállitani egy bőgre forróvizbe!
2010. okt. 19. 09:09
3/11 anonim válasza:
Igen, igen ez normális, mint már írták, és különben is lehet, hogy ehhez az is hozzájárul, hogy ősszel jobban hullik a hajunk... mint a falevelek! :)
2010. okt. 19. 14:49
4/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat, így már megnyugodtam. :)
Csak elég ijesztő volt, hogy tincsekbe jön a hajam.
2010. okt. 19. 15:35
5/11 anonim válasza:
10 hónapja használod ?? mennyit nőtt tőle a hajad ? :)
2010. okt. 19. 15:47
6/11 anonim válasza:
Énis gondolkoztam azon, h ricinius olajat fogok használni.
10 honap alatt, neked mennyit nőtt?:D
2010. okt. 19. 17:45
7/11 anonim válasza:
Első vagyok. 23 centit, de 3x voltam fodrásznál is a végéből vágatni 1 centit.(3 havonként szoktam járni egy frissítő vágásra) Szóval olyan mintha kicsivel több, mint havi 2cm-t nőne 1 évben a hajam a hajam..mert ugye, akkor 24cm-t nőne ha 2 centivel számolunk de még van két hónap az évből.
2010. okt. 19. 18:07
8/11 anonim válasza:
Dee..énmég majd csak most fogom ki próbálni.. de nemtudom mivel csináljam.. utána olvastam és van csomó fajta..van aki csak simán ricinussal és olivaolajjal csinálja van aki tesz bele élesztőt meg tojást.. melyik a legjobb??
és tényleg egész éjszaka rajta kell hogy legyen?
2010. okt. 19. 20:47
9/11 A kérdező kommentje:
Nem muszáj egész este, elég pár óra is.
2010. okt. 19. 23:36
10/11 anonim válasza:
Nekem elég sok hajam ki szokott jönn és én már majdnem 2 hónapja használom. Nekem is nőtt már a hajam de most nem tudom, hogy mennyit de itt a hoxa-s naplóm a képeken megtudod nézni. [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!