22 évesen száj melletti mosolyráncok/barázdák normális, ha látszanak?
Figyelt kérdés
Nem látszanak minden szögből/megvilágításban, de az utóbbi időben vettem észre,hogy ha mondjuk lámpafény alatt állok, vagy oldalról vetül a fény az arcomra akkor látszanak függőleges ráncok a szám mellett. Fényvédőt használok, igyekszem sok folyadékot inni, használok hialuronsavas szérumot is. Dohányozni, alkoholt inni nem szoktam, annyi, hogy aludni nem mindig sikerül eleget. Valamit be kellene építeni a rutinomba, vagy ez normális, mindenkinek látszanak valamennyire ezek a "ráncok"?#Mosolyráncok
2023. okt. 20. 16:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez genetika, nem feltétlenül korfüggő. Féltesómmal egyidősek vagyunk (én 32, ő 33) és nekem vannak pici ráncaim, neki semmi, pedig kb ugyanúgy élünk. Fényvédőt egyikünk sem használ.
2/3 anonim válasza:
Igen, normális. A való életben senki sem viaszbábú, max a hollywoodi sztárok.
3/3 anonim válasza:
17 évesen nekem is van halványan. Genetika és a sok mosolygás miatt lehet az embernek hamarabb ilyen mosolyráncai. Normális az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!